Jeg længes efter, at mine præster må blive hellige
- 27/3 1987



Vassula, Jeg elsker dig.
Jeg elsker også Dig, Jesus.
Hvor Jeg længes efter, at alle Mine præster må blive hellige, eftersom de repræsenterer Mig. Jeg ønsker, at de bliver rene, ydmyge og barmhjertige. Jeg ønsker, at de tillader Mig at lade Min overflod af Kærlighed strømme ind i deres hjerter. Jeg ønsker, at de må øse mere af Mit Hjertes Rigdomme og fylde deres hjerte med dem. Jeg ønsker, at deres hjerte må blive mættet med Mit Hjertes Rigdomme, så de strømmer over og breder sig over hele jorden.
Det er nødvendigt, at de søger at forstå Mine lam og elske dem for derved at helbrede dem. Men for at kunne gøre alt det, så må de lære at elske Mig lige så meget, som Jeg har elsket dem. De må lære at elske Mine børn, som Jeg elsker dem. De må ære Min Kirke. Jeg længes efter kærlighed. Vassula, fortæl dem det. Lad dem vide, at Mine Læber er udtørrede og tørster efter kærlighed.

Hvad nytte har jeg af ofre og ritualer, når deres hjerter er forstenede og golde.

Jeg ønsker at frugtbargøre denne ødemark med Retskaffenhed. Jeg har brug for varme. Jeg har brug for en levende flamme, for renhed, tjenstvillighed og brændende kærlighed. Så tøv ikke med at komme og øse af denne Uendelige Kærlighed og fylde jeres hjerte med Den. Alt, hvad Jeg beder jer om, er troskab, renhed og kærlighed. I må komme til Mig med anger og forandre jeres liv. Jeg vil ophøje jer, og I vil modtage Mig. Jeg vil minde jer om Mine Veje.

Jeg har givet jer så mange budskaber og tegn, tegn, I ikke tager hensyn til. Har I glemt Mine Ord? Bliv ikke overraskede over det svage redskab, Jeg benytter Mig af for at åbenbare Mit Ord. Jeg kunne tage en hvilken som helst af disse sten og forvandle dem til Mine hengivne tjenere! Nogle af jer vil lede efter beviser for, at det er Mig, Jesus, der giver jer dette budskab. Har Jeg ikke sagt, at Jeg vil udgyde Min Ånd over alt kød, at Mine sønner og døtre vil profetere, og at Jeg vil stille Mine tegn til skue på Himmelen og på jorden? Mine Veje er ikke jeres veje, og Mine Tegn er ikke jeres tegn.

Jeg åbenbarer atter Mit Ansigt, men hvor mange af jer vil tro? Min smerte er stor. Jeg kvæles ved at se Mit afkom fyldt med døde ord.
Troskab! Kalder I det at være tro, når jeres hjerter er døde? Kom, kom og sug til jer fra Mit Hjerte. Jeg beder jer indtrængende om at angre og gøre bod. Elsk Mig af et rent hjerte og ær Min hellige Nadver. Ja, alle I, der regner jer selv for retfærdige og fromme, I må komme og forandre jeres hjerte. Luk jeres hjerter op og modtag Mig, og når I har gjort det, vil jeg fjerne sløret fra jeres øjne og åbne jeres ører.

Vassula, Jeg vil diktere for dig i morgen. Du kan hvile dig nu, elskede. Så du Mig, da Jeg skrev?

Ja, Herre. Du befandt Dig bag min højre arm. Var Du der?
Ja, det var Jeg. Men nu er Jeg foran dig, Vassula. Ja, føl Mit Nærvær, som du gør det nu. Vær ikke bange, Jeg vil blive nær ved dig. Kom, lad os hvile i hinanden.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM