Tørst efter mig - 28/9 1987



Jesus kaldte på mig. Jeg var lige så ivrig efter at møde Ham, som Han var. Jeg ved ikke rigtigt, men det forekom mig at være evigheder siden vi sidst var sammen.
O kom, elskede! Hvor utålmodigt har jeg ikke ventet på dette øjeblik, at mødes med dig på denne måde! Sammen, Vassula, sammen, du og Jeg vil vi hellige Garabandal. For helligt er det, eftersom Min Moder og Jeg åbenbarede os.
Måtte Din vilje ske, Herre.
Vassula, frygtsomhed er ingen synd. Det siger Jeg til dig.
Jeg spekulerede på, om det var en synd at være frygtsom. Jeg var glad for at høre dette. Pludseligt længtes min sjæl efter Ham .
Se på Mig. Du lille, at tørste efter Mig herliggør Mig. Tørst efter Mig. Jeg betalte for dig med prisen af Mit Blod. Vassula, hvorfor se dig omkring efter en åndelig vejleder?
Det ved jeg ikke.
Med Mig vil du lære, for Jeg er Visdom og Sandhed. Kom til Mig, og Jeg vil lære dig. Vassula, Jeg elsker dig. Sig ham dette: At Jeg vil genoprette Min Kirke. Jeg vil give nyt liv til Min Kirke. Jeg har udvalgt dig til at arbejde sammen med Mig. Vassula, mød ham. Tal med ham. Kærtegn Mig ved at fortælle, hvordan Jeg lærte dig at kærtegne Mig, hvorved du herliggør Mig.
På portrættet fra Jesu Ligklæde.
Elsk Mig, Vassula, for kærlighed afværger guddommelig Retfærdighed, når den er på nippet til at ramme syndere .
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM