Mit hjerte er en afgrund af kærlighed - 1/2 1987



Vassula, det er Mig, Jesus Kristus. Jeg elsker dig. Vær klar over, at ethvert budskab, der indeholder bebrejdelser eller hårde ord, ikke kommer fra Mig. Jeg er Kærlighed, Kærlighed, Kærlighed, Mit Hjerte er en afgrund af Kærlighed. Jeg leder dig på en måde, der er tilpasset dig. Betragt dig selv som et lille barn, der lige netop er begyndt at gå sine første skridt. Ingen forventer, at et lille barn går tillidsfuldt og sikkert. Min ledelse er beregnet for en begynder. Jeg underviser dig skridt for skridt, og hvert et skridt du tager med Mig, velsigner Jeg. Jeg er din Fader. Jeg hjælper dig og lærer dig, Mit barn, at gå med Mig. Her er svaret på din tanke: Jeg elsker jer alle på samme måde.
Du taler om særlig udvalgte sjæle.
Er du ikke en udvalgt sjæl? Jeg elsker jer alle.
Min datter, hvor Jeg længtes efter, at du skulle være Mig nær. Hvor Jeg længtes efter, at du skulle elske Mig! Hvor Jeg længes efter, at resten af Mine børn skal elske Mig! Jeg kalder på dem. Dag og nat står Jeg bag ved deres døre og venter og håber på en reaktion. Jeg holder uophørligt øje med dem. Mine øjne forlader dem aldrig. Jeg ser, hvordan de er fyldt med sorger; hvis bare de vidste, i hvilken tilstand af fattigdom deres sjæl er. Hvis bare de vidste, hvordan de skader og sårer deres sjæl.
Jeg er jer nær. Jeg kalder på jer. Kom til Mig; vær ikke bange, Jeg vil ikke bebrejde jer noget. Jeg kalder ikke på jer for at bebrejde jer jeres synder. Jeg kalder på jer, for at I må komme og møde Mig, selv om det kun er for en lille stund. Kom til Mig, I stakkels sjæle, kom og mød Mig og lær jeres elskende Fader at kende. Han vil selv ernære jer med Sit eget Legeme, Han vil læske jeres tørst med Sit eget Blod. Han vil helbrede jer, hvis I er syge. Han vil trøste jer, hvis I er ulykkelige. Han vil omslutte jer med Sin Kærlighed og varme jer, hvis I fryser. Afvis Mig ikke. Jeg er Kærlighed, og Jeg elsker jer på trods af jeres ondskab. Jeg siger jer, at Jeg elsker jer, selv om I foragter Mig. Jeg er en Gud fuld af medlidenhed, altid rede til at modtage jer og til at lade jer leve i Mit Hjerte.

Min datter, hvor Jeg lider ved at se dem slumre, alt imens de langsomt synker dybere og dybere ned i syndens afskyelige dybder. Hvis bare de kunne forstå, i hvor høj grad deres misgerninger sønderriver deres sjæl! Jeg siger jer, at jeres liv her på jorden kun er en forbigende skygge, men jeres liv i Himmelen varer evigt. Dér vil I leve i al evighed, nær ved jeres Skaber i Hans Herlighed - for lad Mig minde jer om, at I er Hans egne børn.

Vassula, i Mit følgende budskab vil Jeg kalde på alle dem, der forfølger Mig og tilsmudser Mit Navn.

Ja, Herre.
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM