Fristelse - 15/5 1987



Kom, overgiv dig. Jeg nyder at høre dig sige, at du overgiver dig, for når du gør det, frydes Mit hjerte. Du lille! Bed Mig om at bruge dig...
Far, hvis jeg er til nogen nytte, så brug mig...
Jeg elsker dig. Kom, ønsker du at skrive?
Jeg vil skrive, hvis det er Dit ønske.
Godt, så giv dig til at skrive!

Lad det være kendt, at Jeg, Jahve ville, at du skulle oplyses. Din eneste tilflugt er Mig. Mit Hjerte er en afgrund af Tilgivelse og Barmhjertighed. Du lille, ligesom Jeg har oplyst dig, vil Jeg oplyse dem, der vender sig til Mig. Vassula, kom, vær nærmere ved Mig. Vil du modtage Mig?
Stilhed fra min side...
Gør Mig ikke bedrøvet.
Tavshed.
Vil du modtage Mig?... Fyld Mig med glæde og vær hos Mig. Elsk Mig. Jeg elsker dig. Kom til Mig oftere. Modtag Mig oftere. Jeg elsker dig. Vil du bede med Mig?
Her var jeg lige ved at sige "Åh nej, ikke nu igen!"
Sår Mig ikke.
Jeg indvilligede.
Elskede Fader,
rens mig ved Din Søns Blod,
Fader, rens mig ved Din Søns Legeme,
Elskede Fader, hold den onde ånd borte,
der nu frister mig.
Amen.
Jesus skrev det, mens jeg sagde det.

Pludselig forstod jeg det. Det var, som om jeg vågnede efter Jesu bøn. Jeg indså, hvad det var, der skete fra begyndelsen af denne dags budskab. Jesus kaldte mig til at modtage Nadveren, men jeg lod, som om jeg ikke forstod. Jeg ville endda helst have sagt nej. Selv om jeg sårede Ham, var jeg uvillig til at svare Ham. Jeg fik Ham til at sige det utvetydigt. Jeg havde indtryk af, at jeg var ved at falde, og Jesus hastede til min redning. Men lige efter Hans bøn (Han bad den sammen med mig) lagde jeg mærke til, at der var en ond ånd, der trak i mig. Det gav en mærkelig følelse at opleve, hvordan den onde ånd gav slip på mig, da ordene lød: "Elskede Fader, hold den onde ånd borte, der nu frister mig. " Jesus måtte lægge så megen vægt på min hånd. Min hånd føltes meget tung, og samtidigt mærkede jeg Hans enorme og magtfulde Styrke som en kæmpekraft, som holdt mig oprejst. Efter bønnen var det, som jeg vågnede op.
Kom til Mig, helliggør dig selv. Jeg elsker dig og Jeg vil støtte dig, når du er ved at falde. Jeg vil ikke lade dig gå fortabt. En blomst har brug for at blive vandet og gødet for at bevare sin skønhed. Jeg er din tro Vogter. Jeg elsker dig.
Jeg elsker også Dig.

Jesus havde set den onde ånd, der trak i mig. Jeg var ikke blevet klar over det. Mens den onde ånd trak i mig, blev jeg som bedøvet. Jesus var meget hurtig til at redde mig. Det var først, da den onde ånd gav slip på mig, at jeg forstod, at jeg havde været lige ved at falde! Jeg kan næsten ikke forstå, hvad der skete!
TILBAGE KVARTALSOVERSIGT BUDSKABER FREM