Forening for udbredelsen af kristne
profetier, og åbenbaringer i vor tid
Læs om kristne mystikere og helgener
og hvad de profeterer for vor tid.
Lær at skelne mellem sand og falsk profeti

STØT FORENINGENS OPLYSNINGSARBEJDE OG BLIV FRIVILLIG
BLIV MEDLEM OG KØB BØGER OG RELIGIØSE ARTIKLER GENNEM PROFETI
TEL: 86277058 BEDST MEL. KL. 18 OG 20
www.profeti.dk - mail@profeti.dk
DENNE SIDE ER SIDST OPDATERET DEN 22-Dec-2013


ROSENKRANSE, ROSENKRANSARMBÅND, ROSENKRANSRINGE,
HELGENMEDALJER, SKYTSENGEL MEDALJER
DEN MIRAKULØSE MEDALJE, SANKT BENEDIKT MEDALJER
DIVINE MERCY MEDALJER, GRATIS VELSIGNEDE MEDALJER
ANDAGTSBØGER, BØGER OM MYSTIK, TRO OG PROFETI
ANDAGTSKORT,
FOLDERE,
PLAKATER
KRUCIFIKSER,
KORS, SKAPULARER, VIEVANDSKAR


Om Foreningen Profeti


Link direkte ned til oversigt over foredag, retræter og pilgrimsrejser på denne side

Link til oversigt over profetier, temaer og bøger på denne side


Tilmelding til nyhedsbrev
Nyhedsbrevet er gratis

Tryk på ikon for tilmelding
Nyhedsbrev har nem afmeldingsfunktion


Oversigt over de seneste opdateringer på Profetis hjemmesider

Fejlrettelser bliver ikke indsat i oversigten, men vi modtager gerne dine bemærkninger, hvis du mangler noget, eller
der er fejl der skal rettes. Måske har du i stedet nogle gode ideer, eller hvis der er noget du mener bør være anderledes.
Vi er ikke professionelle designere men prøver at gøre vores bedste; måske kan du hjælpe eller give gode tip :-)

OVERSIGT OVER DE NYESTE OPDATERINGER PÅ PROFETIS HJEMMESIDER

Læs flere opdateringer eller alle opdateringer på dette link siden 2011 - her
Dato indsat Hvor på hjemmeside Tema eller emne Bemærkning
Tor. 12.12.13 Henvisning til højre boglink

"Min engel Daniel" af Vassula Rydén
- som ebog og til download

For dem der endnu ikke har erhvervet sig et eksemplar af Vassula Rydéns første bog "Min Engel Daniel", henviser vi til et link til ebogen, som er lagt ud på internettet til online læsning, hvor det også er muligt at downloade bogen til egen computer i pdf-format.

Bogen kan dog fortsat købes på dansk i bogform til 50,00 kr.
Seneste udgave er fra 2011.Sandt Liv i Gud bønnebog
- også som ebog og til download

Henvisning til link

Bog i eReader og som pdf-format
Tor. 28.11.13 Bønsdagen omtales under arrangementer
Den Hellige Messe ved pastor Benny Blumensaat
Foredrag ved Maria Kjærsgaard
Lørdag den 14. december på Dalum Kloster
Tema: "Den Hellige Messe"
Alle er velkomne
Næste bønsdag på Dalum Kloster afholdes lørdag den 14. december fra kl. 9:30-18:00, hvor pastor Benny Blumensaat fra Skt Nikolaj Kirke i Esbjerg vil fejre Den Hellige Messe. Maria Kjærsgaard vil fortsætte med sit foredrag over samme tema. Nye deltagere på bønsdagen vil få givet en repitition. Alle er velkomne.


Næste bønsdag på Dalum Kloster
Tor. 28.11.13 I højre blå linkside under plakater og postkort (langt nede på siden under bøger og rosenkranse)

 


Søger du plakater, postkort eller gavekort med kristne motiver eller julekort, vil vi i de kommende dage lægge forskellige muligheder ud på hjemmesiden.Jesu fødsel
Billede af Pitt. Gerrit van Honthorst.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager
Bestillingsnr: DKORT/R10JFØD-10,5x15

Julekort og mærkater
Tor. 16.11.13  

Eukaristisk mirakel i Kerala i IndienNedenstående billed og video viser et mirakuløst billede af Jesus, som blev synligt på den forvandlede hostie under den hellige eukaristi i Kerala ved morgenmessen kl. 6:45 den 15. november 2013. Det eukaristiske mirakel skete i Vilakkannur i Kristhu Raja Church omkring 50 km fra byen Kannur by. Kannur er også et af 14 distrikter i Kerala, og som er en stat i det sydvestlige Indien - et kendt område for kristne. Sognet blev etableret i 1962 og har mere end 500 familier og 1.250 katolikker. De fleste af dem er anden og tredje generations indvandrere af mennesker, der migrerede fra det centrale Kerala i sidste århundrede.

Mere end 10.000 mennesker samledes rundt omkring kirken, da nyheden om miraklet spredtes. Politifolk fra distriktet nåede også stedet, efterhånden som folk fra andre sogne strømmede til Vilakannur, og køretøjer blokerede vejen til Paithalmala, et berømt sted for turisme.

Ærkebispedømmet har i hast nedsat en gruppe for at få fænomenet undersøgt. "Kirken opfordrer ikke til popularisering af sådanne hændelser" udtalte den 60-årige sognepræst Fr. Thomas Pathickal, der kom til sognet for tre år siden. Han sagde endvidere, at han har fulgt ærkebiskop George Valiamattam af Tellicherry instruktion om at holde "den mirakuløse host" låst inde i tabernaklet , og at der bedes bønner i Kirken.

Mere end 500 mennesker beder nu i kirken, mens de afventer, at ærkebiskoppens efterforskningshold skal træffe en beslutning om den offentlige visning af hostien.

Fr. Pathickal sagde, at fænomenet opstod, da sognet var i gang med forberedelserne til højtiden for "Jesus Kristus, Universets Konge" (Christ the King fest) den 24. november.

Om hændelsen, sagde præsten videre, at da han løftede hostien under forvandlingen i messen kl. 7:00, bemærkede han en plet på den store hostie, som han brugte til indvielse. "Den blev større og lysere, og et ansigt viste sig hurtigt". Præsten sagde, at han lagde hostien til side og fortsatte den hellige messe ved at bruge en anden hostie, som var opbevaret i tabernaklet.

Efter messen kaldte han på kordegnen, der fortalte ham, at det var Jesu ansigt. Præsten placerede derefter hostien i en monstrans og stillede den frem på alteret for tilbedelse. Hundredvis af mennesker oplevede det skinnende ansigt af "en skægget mand med langt hår". Hostien var sort og hvid, og der var ingen farve, " fortalte Fr. Pathickal til journalister .

Fr. Pathickal sagde, at det skinnende ansigt stadig kunne ses, da han låste hostien inde i tabernaklet omkring kl. 11:00 som anvist af ærkebiskoppen, og at hans tro var “fordoblet” efter at have set "miraklet".


Bemærk korset som ses henover Jesu ansigt i den "mirakuløse hostie", og som man også
ser omridset af i billederne fra Jesu ligklæde, som det f.eks. kan ses på dette link:

http://www.turnbacktogod.com/shroud-of-turin-holy-face-of-jesus/


Video af hostien:Videoklip varer: 0:19 min
 
Beretning + billede + video
Tor. 7.11.13  


3. nov. 2013:
Vand fra flod bliver rødt i Holland og andre steder på klodenDet lader til at vi nu lever i en tid, hvor Guds indgriben i naturen nu sker som en gentagelse i vor tid bare i global målestok ligesom i Egyptens dage med de 10 plager. Gud ønsker at udfri sit folk, de troende, fra livets møje og trældom, som dog endnu for en lille stund må leve i skjul (tiden for den store trængsel), inden Guds folk kan gå ind i det forjættede land (Fredsriget også kaldet Tusindårsriget). Forvandlingen af vand til blod var den første af Egyptens 10 plager, hvor Gud viste sin magt med tegn og undere over de ugudelige. Egyptens solguder er ikke en uddød religion, men lever i bedste velgående i mange af de talrige New Age bevægelser, hvor vi desværre ser klassiske kristne symboler blandet med soltegn, yin-yang-kors eller kors med slangetegn o.l. – et tegn på afgudsdyrkelse og frafald fra den kristne tro.

Andet fra Holland incl. videoklip

Udvalgte links fra 2012, men der findes mange flere steder i verden hvor fænomenet opstår 
Fre. 30.8.13 Bønsdagen omtales under arrangementer Foredrag og messe ved Pater Paul Marx
lørdag den 14. september på Dalum Kloster
Festen for ”Det Hellige Kors' ophøjelse”.
Tema: "Den Hellige Messe"

Næste bønsdag på Dalum Kloster afholdes lørdag den 14. september fra kl. 9:30-18:00, hvor pater Paul Marx vil komme og holde foredrag om "Den Hellige Messe". Den Hellige Messe vil ligeledes blive celebreret af Paul Marx, og han vil være med os det meste af dagen.

Bønsdagens tema og program for lørdag den 14. september kan nu læses under arrangementer.

Ændret program for næste bønsdag på Dalum Kloster
Ons. 28.8.13 Indsat under afsnittet budskaberMedjugorje.dk Indsat Jomfru Marias budskaber til seerne i Medjugorje på www.medjugorje.dk
Indsat information om Jomfru Marias budskab til seeren Ivanka fra juni 2013.
Indsat information om Medjugorje budskab
Man. 26.8.13 Indsat på forsiden under afsnittet om Medjugorje budskaberne samt på Medjugorje.dk Indsat Jomfru Marias budskaber til seerne i Medjugorje på www.medjugorje.dk
Indsat budskaber til seeren Marija fra juni og juli 2013.
Jomfru Marias budskaber til seeren Mirjanas budskaber for juni og juli vil snarest blive oversat.
Indsat oversættelser af Medjugorje budskaber
Lør. 10.8.13 Link til billeder Det bliver nu muligt at læse nyheder med små uddrag om tidens tegn i politik, samfund og moralske spørgsmål. Nyhederne vil altid lægge sig tæt op til de profetiske forudsigelser, som vi læser i de kristne åbenbaringer og profetier for vor tid.

1. I Kina spiser man aborterede fostre i den tro, at man kan opnå et forbedret helbred og forbedre sine sexuelle præstationer. Se de rystende billeder.

Bed rosenkransen for de ufødte og for de mennsker, der har involveret sig i disse handlinger.

Nyhed fra udland
Lør. 10.8.13 Vores eget link om Luisa Piccarreta (1) i venstre blå banner I anledning af den kommende retræte på Dalum Kloster er Profetis egen informationsside og bogside om den italienske mystiker Luisa Piccarreta blevet opdateret med flere videoklip. Skulle du have interesse i at deltage, kan der muligvis stadig reserveres, men tilmelding bør ske snarest.
Flere videoklip om Luisa Piccarreta
Man. 1.7.13 I venstre blå bannermenu med link
til nærdødsoplevelser.
Indsat link til nærdødsoplevelse med historien om danske Pernille fra Karup, der lå i koma i 8 dage, og som oplevede sit livs værste mareridt at komme Helvedet med al dets pine, tortur og rædsel. Forbøn reddede hende tilbage til livet. Læs artikel af Henri Nissen i Udfordringen
fra den 28.03.2012.
Indsat link til nærdødsoplevelse
Fre. 21.6.13   Lourdes oversvømmelser 2013: To døde, hundreder evakueret fra det kendte katolske pilgrimssted i Frankrig. Grotten er fyldt med vand. Læs mere i engelsk artikel og se video nedenfor med oversvømmelserne.  
 


Videoklip varer 21:11 min


 
Lør. 25.5.13 Program under arrangementer Indsat oplysninger om pilgrmsrejse til Medjugorje i perioden fra fredag den 27. september til fredag den 4. oktober med rejseleder Maria Truelsen og pastor Benny Blumensaat fra Sankt Nikolaj Kirke i Esbjerg. Pilgrimsrejse til Medjugorje.
Fre. 10.5.13 Links er pt. fjernet fra Profetis side, de er ved at blive flyttet til ny hjemmeside Informationer om Maria Divine Mercy og de oversatte budskaber og åbenbaringer, som hun modtager, er blevet fjernet fra Profetis hjemmeside, fordi de skal ligge på en selvstændig hjemmeside. Meddelelse
Fre. 8.3.13

Indsat øverst på forsiden af Profeti.dk

(links er pt. fjernet, flyttet til anden hjemmeside)

Genindsat link til oversættelse af budskab fra Jesus.
"I Mine børn er velsignede, hvis I lider i Mit navn"
fra den 27. oktober 2011 fra www.thewarningsecondcoming.com
Bibellinks og supplerende budskaber vil senere blive indsat under budskabet.
Indsat budskab fra Jesus.

...Ringeagt ikke profetisk tale... 1 Tess 5,12-23

Brødre, vi beder jer om at skønne på dem, der slider iblandt jer og står i spidsen for jer i Herren og vejleder jer. Dem skal I omfatte med særlig kærlighed på grund af deres arbejde. Hold fred med hinanden. Vi formaner jer, brødre, vejled dem, der ikke lever ordentligt, trøst de ængstelige, tag jer af de svage, vær langmodige med alle. Se til, at ingen gengælder nogen ondt med ondt, men stræb altid efter at gøre det gode mod hinanden og mod alle. Vær altid glade, bed uophørligt, sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus. Udsluk ikke Ånden, ringeagt ikke profetisk tale. Prøv alt, hold fast ved det gode, hold jer fra det onde i enhver skikkelse! Fredens Gud hellige jer helt og holdent og bevare fuldt ud jeres ånd og sjæl og legeme lydefri ved vor Herre Jesu Kristi komme! Trofast er han, som kalder jer; han vil også gøre det.Oversigt over arrangementer:
Møder, foredrag, retræter, bønsdage, bibelskole,
forsonings- og helbredelsesmesser og pilgrimsrejser i foråret 2014

Gratis annoncering af foredrag, retræter, pilgrimsrejser o.l.,


BØNSDAG PÅ DALUM KLOSTER I ODENSE - DEN 25. JANUARR 2014 - TEMA: DEN HELLIGE MESSE


Bønsdag på Dalum Kloster

Bønsdag lørdag den 25. januar:

Foredrag om "Det Hellige Messeoffer" ved Maria Kjærsgaard

Bønsdagene afholdes altid på lørdage kl. 9:30 - 18:00


Bønsdagens tema for den 25. januar 2014

Vi afslutter vores tema om Det Hellige Messeoffer. Nærmere beskrivelse og bibelhenvisning vil blive opsat på siden i ugen op til bønsdagen.


Denne gang afslutter vi vores tema om "Det Hellige Messeoffer". Det er ikke en forudsætning, at man har deltaget i de foregående bønsdage vedr. dette tema, da der vil blive givet en kort repitition.

Foredraget vil bla. være ledsaget af billeder tegnet af den tyske Father Francis Xavier Rudrof fra
hans bog "Heilige Messe" eller "Det Hellige Messeoffer".

Under anden verdenskrig - fra den 26. december 1940 til den 8. maj 1946 - gav Gud den
romersk katolske præst Francis Xavier Rudrof dybtgående oplysninger om karakteren af Det Hellige Sakramente i den latinske tradition. I 1951 skrev han, vejledt af Helligånden, et meget værdifuldt arbejde. I dette arbejde, medbringer han i farvebilleder og i forklarende tekster en
ufattelig værdi om Det Hellige Offer til hele menneskeheden.

Læs mere om hvad 2 helgener har sagt om Det Hellige Messeoffer.


Bønsdagens program for den 25. januar 2014


Dagens program vil blive opsat på siden i ugen op til bønsdagen.

Kommende bønsdage i vinteren og foråret 2014
Alle bønsdage afholdes på Dalum Kloster.

Lørdag den 25. januar
Lørdag den ?? februar (dato endnu ikke helt fastsat)
Lørdag den 29. marts
Lørdag den 26. april
Lørdag den 24. maj

Lørdag den 28. junij

Lørdage, kl. 9:30 - 18:00


Bønsdage afholdt i efteråret 2013

Lørdag den 14. september
Lørdag den 23. november
Lørdag den 14. december


Bønsdage har som oftest været afholdt en
hel lørdag hver måned siden efteråret 2007.

Medvirkende præst og foredragsholder på
Dalum Kloster:

Foredrag:

Bønsdagens meditation:


Pastor Benny Blumensaat er vores faste præst til vore bønsdage på Dalum Kloster
.

Maria Kjærsgaard

Forskellige oplægsholdere


Yderligere information:

Middag og kaffe kan bestilles, gerne så hurtigt som muligt af hensyn til klostrets forberedelse
og indkøb. Klosteret forbereder en dejlig 2 retters varm menu + frugt til desert, og vi får altid
hjemmebagt kage til eftermidagskaffen.

Alle er velkomne så kom og vær med, vi har et dejligt fællesskab.

Dalum Kloster
Dalumvej 105
5250 Odense SV.


Rejsetid 10 min. med bus fra Odense Station til klosteret.

Der indsamles kollekt til dækning af udgifter.

Tilmelding til
Dalum-bønsdagen:

Maria Kjærsgaard
Tel: 75757551

Profeti kan også kontaktes på mail@profeti.dk eller tel. 86277058 / mobil 30232360


Bønner udleveret på vore bønsdage.

1) Virksomme bønner

Arkiveret i .doc format
Arkiveret i .rtf format
Arkiveret i .pdf format

2) Don Dolindo, en neapolitansk præst, som døde i helligheds ry, har nedfældet denne lære
om hengivelsen til Gud, som Jesus selv havde åbenbaret for ham.

Arkiveret i .doc format
Arkiveret i .rtf format
Arkiveret i .pdf format

3) Fra Drazen Busic’s bog: Hvordan modtager man Guds fuldkomne velsignelse for
ægteskabet og familien.
Bøn for familien. Inderlig bøn om udfrielse og beskyttelse.

Arkiveret i .doc format
Arkiveret i .rtf format
Arkiveret i .pdf format


Bøger af sr. Margaritha
Jesus is alive today

Engelsk, tysk eller fransk udgave

De månedlige bønsdage på Dalum er inspireret af den tyske nonne og mystiker sr. Margaritha Valappila.
Læs mere om sr. Margaritha og hendes verdenomspændende apostolat og foredrag i hendes nye og
første bog "Jesus is alive today".
Bogen er udgivet på tysk, engelsk og fransk og er på lager. Bogen vil også kunne skaffes hjem på japansk.

Bogen har indtil retræten i sommeren 2010 været solgt under særlige vilkår, men vi må nu sætte prisen lidt op, så den fremover vil være: 100,00 kr.

Læs indholdsfortegnelsen

Unterwegs mit Jesus

Tysk udgave

Bogen er sr. Margarithas anden bog. Vi har aktuelt kun et eksemplar tilbage på lager, men vi kan hjemtage flere bøger efter konkret ønske.

 
TIDLIGERE FOREDRAG, RETRÆTER OG PILGRIMSREJSER

 

 

SENESTE PILGRIMSREJSE MED PASTOR BENNY BLUMENSAAT TIL MEDJUGORJE
DEN 27. SEPTEMBER - 4. OKTOBER 2013


Pilgrimsrejse til Medjugorje
med pastor Benny Blumensaat og
rejseleder Maria Truelsen
i september og oktober 2013

Pilgrimsrejse til Medjugorje i 8 dage

Fredag den 27. september til

fredag den 4. oktober 2013


Pilgrimsrejser til Medjugorje
med rejseleder Maria Truelsen og
pastor Benny Blumensaat

Tidspunkt og rejse: Afrejse fredag den 27. september kl. 10.10 fra Københavns Lufthavn og er i Sarajevo kl. 14.15 og hjem fredag den 4. oktober fra Sarajevo kl.15.00 og i København kl. 19.15.
Vi rejser med Austrian Airlines til Sarajevo, hvor vi bliver hentet i bus og kørt til Medjugorje.

 

Pilgrimspræst:
Pastor Benny Blumensaat.
Da vi har vores egen præst med, giver det os mulighed for at fejre danske messer og komme til skriftemål på dansk.

Arrangør og rejseleder:

Maria Truelsen
.

Henvendelse og tilmelding:
Maria Truelsen:
Tel. 24602308
E-mail: mariatruelsen@mail.tele.dk
Adresse: Skolegade 78. 1,
6700 Esbjerg.

Pris: 5.400 kr.
hvilket inkluderer flybilletten, halvpension i dobbeltværelse og betaling for vores guide i Medjugorje.  Man skal selv betale transporten med lejet bus fra Sarajevo til Medjugorje (ca. 3. timers kørsel ca. 300 kr. t/r).

Indkvartering: Vi bor på privat pensionat ca. 10 min. fra kirken og centrum i Medjugorje. Pensionatet er enkelt, venligt og maden er rigelig og velsmagende. 


Enkeltværelse er muligt i begrænset omfang og koster 600 kr. ekstra.

PS. Man skal selv sørge for sygeforsikring, og hvis man vil have afbestillingsforsikring. Ligeledes skal man være rask på en sådan måde, at man er selvhjulpen, da vi desværre ikke har særlig hjælp til syge eller gangbesværede.

Pilgrimsrejsens program

Det er en ”rigtig” pilgrimsrejse, hvor vi ønsker at give deltagerne en mulighed for virkelig at opleve ”Ånden” og spiritualiteten i Medjugorje og Jomfru Marias budskaber.  

Programmet er bygget op med det formål og vil bla. indeholde:

1) Tilstedeværelse ved Mirjanas månedlige åbenbaringd. 2. oktober.

2) Møde med visionærer i den udstrækning, de er tilstede i Medjugorje.

3) Besøge sammenhænge og steder, som er opstået som en direkte inspiration af åbenbaringerne og budskaberne f.eks. ”Cenacolo” (et unikt rehabiliteringsssted for misbrugere, oprettet af Sr. Elvira), ”Haus Joseph”, hvor søstrene fra "Saligprisningerne", en verdensomspændende orden Saligprisningerne, som i Medjugorje har særlig fokus på Jomfru Marias budskaber.

4) Vi går korsvejen op af bjerget Krizevac, hvor der i 1933 blev bygget et 8,56 m højt kors på årsdagen for Jesus korsfæstelse.

5) Følger den samme vej op af Åbenbaringsbjerget, til stedet, hvor de unge visionærer først mødte Jomfru Maria, beder Rosenkransen og dvæler i stilhed ved den store statue af Jomfru Maria.

6) Følger aftenprogrammet i Kirken, en bønsprogram, som er opstået på grundlag af Jomfru Marias anvisninger os og indeholder rosenkransen, messe, bøn for de syge og tilbedelse m.v. 

   

SENESTE RETRÆTE PÅ DALUM KLOSTER: GUDS VILJE SKE SOM I HIMLEN SÅ OG PÅ JORDEN
STUDIEDAGE I AT LEVE I DEN GUDDOMMELIGE VILJE
MED FR. ROBERT YOUNG O.F.M. FRA USA - DEN 16. - 18. AUGUST 2013

 

GUDS VILJE SKE SOM I HIMLEN
SÅ OG PÅ JORDEN

Studiedage i at leve i
Den Guddommelige Vilje

Dalum Kloster i Odense


Fredag - søndag, den 16. - 18. august 2013

Læs mere på nettet:

www.denguddommeligevilje.dk
www.luisalasanta.com og
www.divinewilltallahassee.com
Dalum Kloster

Download eller udskriv folder for retræten:
Retræte-folder I pdf-format

Download eller udskriv plakat for retræten, kan opsættes efter eget ønske:

Retræte-plakat/løbeseddel i pdf-format

Fr. Robert Young

er fra USA, franciskanerpræst og har i mange år arbejdet med at udbrede kendskabet til Den Guddommelige Vilje (DGV). Han er vejleder for DGV studiegrupper i mange lande - siden 2009 også i Danmark - og er en stor kapacitet på området. Det er derfor med stor glæde at vi ser frem til hans besøg, som er det tredje i Danmark.

Retræten

Retræten henvender sig til både nye og tidligere deltagere. Der gives en kort introduktion til Luisa Piccarreta og hendes liv. Derudover
vil der blive berørt temaer om livet i Den Guddommelige Vilje samt givet vejledning i at leve i Den Guddommelige Vilje.
Desuden vil der være en kort præsentation af studiegruppen. Detaljeret program udleveres på retræten.
Retræten foregår som en stille retræte og består af en vekselvirkning mellem oplæg og spørgsmål; tilbedelse; messe samt lejlighed til
skriftemål. Hvis der er behov for det, oversættes der til dansk.

Retræten foregår på Dalum Kloster, Dalumvej 105, 5250 Odense SV

Retræten begynder fredag den 16. august kl. 17.00.
Der er mulighed for ankomst og registrering fra kl. 15.00, hvor der serveres kaffe.
Afslutning søndag den 18. august efter frokost (varm mad). Indkvartering på enkeltværelser.


Pris 1600 kr.
hvoraf 600 kr. indsættes i Nordea Bank (se i vedlagte folder) ved tilmeldingen, som først er gældende, når beløbet er modtaget.
Resten betales senest den 1. august.
Skriv ’retræte’ samt dit navn på indbetalingerne.

Yderligere information hos:
Pia Borgels OFS, tlf. 31 23 79 97; piamariabo@gmail.com
Grethe T. Rasmussen OCV, tlf. 29 42 10 22; gtr@dadlnet.dk

Tilmelding til retræten:
Pia Borgels OFS, tlf. 31 23 79 97; piamariabo@gmail.com

Der indsamles evt. kollekt til dækning af uforudsete udgifter i forbindelse
med Fr. Robert Youngs besøg.


 

Den Guddommelige Vilje
Jesu åbenbaringer til mystikeren Luisa Piccarreta


Luisa Piccarreta levede fra 1865 til 1947 i Corato i Syditalien. Efter en vision som 18 årig af den lidende Jesus, ønskede hun fuldstændigt at tilhøre ham og at overgive sin vilje helt til Gud.

Fra da af åbenbarede Jesus – og Jomfru Maria – sig for Luisa og underviste hende og formede hendes sjæl, så hun blev i stand til at
modtage den Guddommelige Viljes gave og mission.

Under lydighed til sin skriftefader skrev hun 36 dagbøger, hvori Jesus åbenbarer Faderens Vilje: At genetablere den Guddommelige
Viljes rige på jorden.

Luisa skrev i 1924: ” Og nu et ord til alle jer, som læser disse skrifter. Jeg beder jer, jeg bønfalder jer om, at I kærligt modtager det, som Jesus vil give os: Sin Vilje.

Men for at give jer Sin Vilje, vil Han have jeres, ellers kan Hans Vilje ikke regere. Med denne kærlighed vil min Jesus give jer den
allerstørste gave, der eksisterer både i Himlen og på jorden”. Han siger: ”Gør Min Vilje til jeres liv; kom ind i Min Viljes rige”.

I Fadervor beder vi: ”Ske Din Vilje som i Himlen således også på jorden”. Lad det ske således! Fiat!

Luisa døde i helligheds ry 81 år gammel. Hendes saligkåringsproces blev åbnet i marts 2006 og hendes skrifter blev godkendt i juli 2010 af de teologer, som Vatikanet har udnævnt i forbindelse med processen.

Saligkåringsprocessen er endnu ikke afsluttet.

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

 

TIDLIGERE: FORSONINGS- OG HELBREDELSESMESSE - DEN 28. JUNI 2013 I KØBENHAVN

 

Forsonings- og helbredelsesmesser - Sommeren 2013

Kommende messe fredag den 28. juni

I Jesu Hjerte Kirke i København

 

Forsonings- og helbredelsesmesser
Forår og sommer 2013


Forsonings– og helbredelsesmesser i januar, februar, marts, april, maj og juni.
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass


Alle arrangementerne finder sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4 B,
1616 København V.


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt. Diakon Kaare Nielsen og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Forsonings– og helbredelsesmesser:
Fredag den 25. januar
Fredag den 22. februar (Særligt for aborterede og dødfødte børn)
Fredag den 22. marts. OBS
Fredag den 26. april
Fredag den 31. maj
Fredag den 28. juni

Kl. 19.00 - ca. 21.30
Indgang: Stenosgade 4, Kirken. København V.
Skriftemål og samtaler fra kl. 18:00
Er folk forhindret i at deltage i messen, er de velkomne til at sende deres intentioner til teamet,
så bringer vi dem frem for Gud under messen.


'Åben dør':
Personlig samtale og forbøn
Fredag den 11. januar
Fredag den 8. februar
Fredag den 8. marts
Fredag den 12. april
Fredag den 10. maj
Fredag den 14. juni


Åben fra kl. 18.00 - 19.30 i menighedslokalerne ved Jesu Hjerte Kirke.
Ved pastor Lars Messerschmidt og team.
Indgang: Stenosgade 4A, København V.

Åben Dør er, som navnet antyder, en dør der står åben, og hvor man kan komme uden at have aftalt tid inden for åbningstiden, som er fra 18.00 – 19.30.
Åben Dør er et rum for den længere samtale og forbøn, herunder befrielsestjenesten, for den som har brug for åndelig hjælp til at blive sat fri af det, de kæmper med eller er kørt fast i.
Åben Dør ledes af pastor Lars Messerschmidt i samarbejde med forbederne fra arbejdsgruppen.

Udskriv eller download 4 stk. kort til omdeling og interesse for 'Åben dør' aftener. (Kommer senere)

 

Foredrag:

Mandag den 4. februar
Tema: Abort

Mandag den 13. maj
Tema: Skærsilden

Ved pastor Lars Messerschmidt m. fl.
Kl. 19.00 - 21.00 i menighedssalen.
Indgang: Stenosgade 4B. København V.

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

 

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013

Plakat for foredrag om abort mandag den 4 februar og tilhørende forsonings- og helbredelsesmesse fredag den 25. februar.


I den hellige messe er hele Kristi universelle frelsesværk nærværende. Alt, hvad Jesus har gjort for os i sit jordiske liv, hans lidelse, korsoffer og opstandelse er til stede i Eukaristien.

Jesus selv er til stede i messen som frelser.

Vi skal derfor deltage i messen med den samme indstilling som folk havde på Jesu tid: at møde ham for at blive frelst. Frelse er forsoning med Gud og forsoning med mennesker. Frelse er befrielse fra onde magter. Frelse er helbredelse af hele vor person: ånd, sjæl og legeme. Frelse er nyt liv, guddommeligt liv, et liv i Helligånden.

Alle kan komme for at møde Jesus, menneskehedens læge, befrier, frelser og livgiver, som sagde: "Jeg er kommet, for at de skal have liv, ja liv i overflod" - (Joh. 10,10).

Vi vil bede ham om befrielse og helbredelse for os selv, for vore nærmeste, for familiens problemer (f.eks. alkoholisme) og for alle mennesker.
Vi vil bede om forsoning dér, hvor der er fjendskab og uløste problemer, om forsoning med de afdøde i vores familie, om evig fred hos Gud for alle, som er gået bort, men stadig har brug for vor forbøn og kærlighed.  

For at forberede dig til på en frugtbar måde at tage del i messen, skal du nøje overveje, hvad du vil bede om for dit eget vedkommende og for andre. Lav gerne dit stamtræ i 3-4 generationer med en beskrivelse af familiens problemer.

Men det allervigtigste er, at du møder op med et ønske om at få tilgivelse for dine egne synder og med vilje til at tilgive dem, der har gjort dig ondt.

For katolikker vil der være mulighed for at gå til skrifte en time inden messen. Alle er velkommen til en personlig samtale.

Messens hoveddele består af læsning af Guds ord - Guds ord har en mægtig virkende kraft; af frembærelse af Kristi offer for vore og hele verdens synder; af modtagelsen af Kristi legeme og blod til helbredelse og evigt liv. Selvom kun katolikker har mulighed for at gå til alters, kan alle, der ønsker det, få en velsignelse under altergangen. Også denne velsignelse er til helbredelse og liv. Efter altergangen er der en stund med tilbedelse af Jesus. Det er øjeblikket, hvor vi åbner vort hjerte for ham og modtager hans helbredelse for os selv og for dem, vi særligt tænker på. I forbindelse med messen vil der være mulighed for personlig forbøn. Link til omtale i artikel i Katolsk Orientering fra tidligere afholdt messe i Skt. Ansgar Kirke.

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter
TIDLIGERE: SAMTALE OG FORBØN DEN 14. JUNI 2013 I KØBENHAVN

 

Åben dør: Personlig samtale og forbøn

Fredag den 14. juni 2013


Jesu Hjerte Kirke i København

 

Åben dør:
Samtale og forbøn.


Fredag den 11. januar, 8. februar, 8. marts, 12. april, 10. maj og 14. juni.

Åben fra kl. 18.00 - 19.30 i menighedssalen.

Ved pastor Lars Messerschmidt og team.

Indgang: Stenosgade 4A. København V.

Åben Dør er, som navnet antyder, en dør der står åben, og hvor man kan komme uden at have aftalt tid indenfor åbningstiden, som er fra kl. 18.00 – 19.30.

Åben Dør er et rum for den længere samtale og forbøn, herunder befrielsestjenesten, for den som har brug for åndelig hjælp til at blive sat fri af det, de kæmper med eller er kørt fast i.

Åben Dør ledes af pastor Lars Messerschmidt i samarbejde med forbederne fra arbejdsgruppen.

Udskriv eller download 4 stk. kort til omdeling og interesse for 'Åben dør' aftener. (kommer senere)

Yderligere informationer på:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dkSe hele programmet for Forsonings- og helbredelsesmesser i anden fane for arrangementer her på hjemmesiden


Alle arrangementerne finder sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4B
1616 København V


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt
Diakon Kaare Nielsen
og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Ovenstående arrangement er en del af

Forsonings- og helbredelsesmesser

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:
Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.
(kommer senere)

Forsonings– og helbredelsesmesser i september, oktober og november
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013


Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

TIDLIGERE: FOREDRAG - TEMA: SKÆRSILDEN - DEN 13. MAJ 2013 I KØBENHAVN
FOREDRAG UNDER FORSONINGS- OG HELBREDELSESMESSER

 Foredrag mandag den 13. maj 2013

Tema: Skærsilden

I Jesu Hjerte Kirke i København

 

Foredrag:
Mandag den 13. maj

Tema: Skærsilden
Ved pastor Lars Messerschmidt m. fl.

Tidspunkt: Kl. 19.00 - 21.00 i menighedssalen.
Indgang: Stenosgade 4B. København V.Alle arrangementerne finder sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4 B,
1616 København V.


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt. Diakon Kaare Nielsen og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Ovenstående arrangement er en del af

Forsonings- og helbredelsesmesser

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:
Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i for 2013.
(Kommer senere)

Forsonings– og helbredelsesmesser i september, oktober og november
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass

 

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013

 

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

 

SENESTE BIBELSKOLE MED GEOFF OG GINA POULTER - "GRIB DIN FRELSE"
WEEKEND PÅ DALUM KLOSTER - 26. - 28. APRIL 2013 I ODENSE

 

 

Bibelskole med Geoff og Gina Poulter

Tema: Grib din frelse!

Fredag den 26. - søndag 28. april
på Dalum Kloster i Odense


Præst: Pastor Benny Blumensaat

 


Download program:

MS Word fil (.doc)

MS Word fil (.docx)

Adobe format (.pdf)


Program

Tid: 26. – 28. april 2013. Vi mødes fredag den 26. april kl. 18.00
til aftensmad og afslutter Bibelskolen søndag den 23. oktober kl. 15.00.

Sted: Dalum Kloster, Dalumvej 105, Odense SV.

Pris: 1200,- kr. pr. person i enkeltværelser. Dette beløb dækker fuld pension,
kaffe/the, undervisning og andre udgifter i forbindelse med arrangementet.

Deltagerantal: Der er begrænset plads på Dalum Kloster.
Derfor er det tilrådeligt at melde sig hurtigt til.

Medbring: Håndklæder (ikke sengelinned), bibel, rosenkrans, papir m.v.

Indhold: Ud over undervisningen vil der være messe både
lørdag og søndag, tilbedelse, rosenkrans og en ”healingservice” lørdag aften.

Præst: pastor Benny Blumensaat

Arrangør: Maria Truelsen i samarbejde med Catholic Bibleschool, London.
www.catholic-bible-school.org

Tilmelding: Skriftlig tilmelding med navn, adresse, e-mail, tlf. nr. til:
Maria Truelsen. E-mail: mariatruelsen@mail.tele.dk. Tel. 24602308.


 


Grib din frelse!

Frelsen er en gave, men også vores arv som sønner og døtre af den levende Gud. Frelsen er vores, den er givet til os. Forståelsen af vores arv begynder med erkendelsen af den dybere hensigt med vores frelse. Guds formål med korset var ikke blot at tilgive os vores synd, men også ved denne tilgivelse, at kunne invitere os tilbage til et intimt familieforhold med Ham, vores Himmelske Fader.

”Men alle dem, som tog imod Ham gav Han ret til at blive Guds børn.” (Joh. 1.12)
 

TIDLIGERE: FOREDRAG - TEMA: ABORT - DEN 4. FEBRUAR 2013 I KØBENHAVN
FOREDRAG UNDER FORSONINGS- OG HELBREDELSESMESSERForedrag mandag den 4. februar 2013

Tema: Abort

I Jesu Hjerte Kirke i København

 

Foredrag:
Mandag den 4. februar
Tema: Abort
Ved pastor Lars Messerschmidt m. fl.
Kl. 19.00 - 21.00 i menighedssalen.
Indgang: Stenosgade 4B. København V.


Download plakat længere ned i rubrikken


Alle arrangementerne finder
sted i:

Jesu Hjerte Kirke og menighedssal

Stenosgade 4, 4A og 4 B,
1616 København V.


Arrangører:
Pastor Lars Messerschmidt. Diakon Kaare Nielsen og en gruppe lægfolk.

Information:

Tel.: 33 33 05 02

 

Ovenstående arrangement er en del af

Forsonings- og helbredelsesmesser

Yderligere informationer:
www.forsoningsoghelbredelsesmesse.dk

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:
Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i for 2013.
(Kommer senere)

Forsonings– og helbredelsesmesser i september, oktober og november
I Jesu Hjerte Kirke i København

Reconciliation and healing mass

 

Udskriv eller download i pdf-format til fri ophængning eller uddeling:

Link til nem oversigt med datoer for arrangementer i foråret 2013.


Officielt program for foråret 2013
Plakat for foråret 2013 til brug for download og uddeling/ophæng
"Åben dør". Foråret 2013

Plakat for foredrag om abort mandag den 4 februar og
tilhørende forsonings- og helbredelsesmesse fredag den 25. februar

 

Til toppen med oversigt over nye møder, foredrag og retræter

SENESTE VALFART TIL LOURDES I FRANKRIG I SEPTEMBER 2012. DER ER INGEN VALFART I 2013

Nordisk Valfart til Lourdes i 2013

Der er ikke valfart til Lourdes i 2013

Nordisk Valfart til Lourdes i 2012

Onsdag den 5. september - onsdag den 12. september 2012.

Årets tema: "Sammen med Bernadette beder vi Rosenkransen"

Gejstlige ledere:
Biskop Teemu Sippo fra helsingki, Finland
Valfartspræst Herbert Krawczyk s.j.
Fader Björn Göransson
Paster Paul Marx o.m.i.

I 2012 samles syge og raske pilgrimme atter fra Skandinavien for i fællesskab at rejse på Valfart til Lourdes, hvor Vor Frue af Lourdes inviterer alle mennesker til bod og omvendelse.

Der rejses med fly fra Københavns Lufthavn i Kastrup og bliver i Lourdes indlogeret på hhv. det moderne, velindrettede ACCUEIL (plejehotel) på grotteområdet (for gangbesværede og deltagere med behov for hjælp i hverdagen samt hjælpere) og på et andet hotel for øvrige pilgrimme.

På valfarten deltager præster og læger, plejepersonale, samaritter og unge, som i vagthold hjælper deltagerne på Accueil.

Pris for deltagelse: 8.500,00 kr
Dette omfatter fly, bus til/fra lufthavn, ophold med fuld pension i Lourdes, valfartshæfte samt solidaritetsbidrag. Medhjælpere deltager efter nærmere aftale og til reduceret pris.

Tilmeldingsmateriale og yderligere information kan rekvireres hos:

Ana Vidal. Ellerupvej 45, DK 8883 Gern..
Tel: +45 86875544. E-mail: anida@post.tele.dk

Jytte Ormstrup. E-mail: jytte.ormstrup@gmail.com
Tel: +45 4364 4264. Mandag - torsdag, bedst mellem kl. 19 - 21.

Info@lourdes.dk

Tilmeldingsfrist for hjælpere: 15. april 2012.
Tilmeldingsfrist for øvrige pilgrimme: 1. juni 2012.

Læs mere om valfarten til Lourdes, hvor du her også kan hente valfartplakat.

Læs valfartsprogrammet for 2012.

 


Den Nordiske Valfarts egen hjemmeside

Vi vil opfordre folk til at besøge
Den Nordiske Valfarts egen hjemmeside, hvor du vil kunne
læse mere om sidste års valfart
til Lourdes. Her vil du også kunne læse om den kommende valfart
i 2011 samt læse om de mange mirakler og helbredelser i Lourdes og om Jomfru Marias åbenbaringer til Sankt Bernadette. Overvej om
du skal være med på turen i år.

www.lourdes.dk
info@lourdes.dk

Link til officiel fransk hjemmeside på flere sprog

CENAKEL I RANDERS SÆTTES PÅ PAUSE I TROENS ÅR INDTIL JANUAR 2014

Cenakel - Bededag i Randers

Guds Barmhjertighed - Sankt Faustina

Alle Cenakler er aflyst

AFLYST til efteråret 2013 pga. andet program i
Jesu Hjerte Kirke i troens år

MERE om nyt tema senere
Lørdag den 6. oktober 2012
Dagen indledes med Guds Moders lørdagsmesse kl. 10:00

kl. 10:00 Messe, tilbedelse, skriftemål & Barmhjertighedens rosenkrans

kl. 12:00 Angelus' bøn & frokost

kl. 12:30 Skt. Faustinas dagbog

kl. 14:00 Samtale & vidnesbyrd

kl. 15:00 Afslutning

Vær opmærksom på, at der kan forekomme mindre ændringer
i programmet i ugen op til cenaklet, mødetidspunkterne ligger dog fast.

 


Cenakel (bededag) med Guds barmhjertighed og Skt. Faustina

Dagen efter sin saligkåring af den salige Sr. Faustina sagde den salige pave Johannes Paul II i en generalaudiens. "Gud har talt til os gennem Søster Faustyna Kowalskas åndelige rigdom. Hun har efterladt verden det store budskab om Guds barmhjertighed og opmuntringen til at betro sig fuldstændig til Skaberen. Takket være Guds særlige nåde, og den kontemplative bøns særlige nådegave, kunne hun erfare Hans Barmhjertighed i de mystiske oplevelser. Salige Søster Faustyna, jeg takker dig for, at du har påmindet verden om Guds barmhjertigheds store mysterium. Dette mysterium får os til at skælve. Faderens uudsigelige mysterium, som mennesket og hele verden har så hårdt brug for".

Til os, moderne mennesker som på mange måder lider under uro og ufred lover Jesus overfor Skt. Faustina fred og ro: ”Barmhjertighedens flammer brænder i mig, jeg vil øse dem ud over menneskesjælene. Oh, hvilken smerte bereder de mig, når de ikke vil tage imod dem (...). Sig til den lidende menneskehed, at den skal klynge sig til mit barmhjertige Hjerte, og jeg vil fylde den med fred” (Skt. Faustinas dagbog nr. 1074). ”Mennesket finder ikke ro så længe det ikke med tillid vender sig til min barmhjertighed” (Dagdog nr. 300). ”Fortæl verdenen om min barmhjertighed, lad hele menneskeheden lære min uudgrundelige barmhjertighed at kende. Det er et tegn på de sidste tider, efter dette vil retfærdighedens dag komme. Så længe der endnu er tid, skal de flygte til min barmhjertigheds kilde, lad dem benytte sig af blodet og vandet som sprang for dem” (Dagbog 848).

Vi vil gøre den hellige Sr. Faustynas mission til vores. Den består i:

- at forkynde den i Bibelen åbenbarede trossandhed om Guds barmhjertige Kærlighed for verden og for ethvert menneske, selv for den største synder;
- at bønfalde om Guds barmhjertighed, ved bl.a. at praktisere nye andagtsformer som Herren Jesus betroede hende til ære for Guds barmhjertighed;
- at opildne til at blive apostle for en omfattende bevægelse for Guds barmhjertighed, som påtager sig opgaven at forkynde og nedkalde Guds barmhjertighed over verden, og som stræber efter den kristne fuldkommenhed i Evangeliets ånd ved i barnlig tillid at betro sig til Gud, og til aktiv næstekærlighed.

 


 

Bed Rosenkransen for de ufødte


 

Varighed 2:00

Bemærk: Dette videoklip fortsætter dog i et nyt tema om rosenkransen til "de forenede hjerter"
fra samme mystiker. Hvis man vil se denne video varer den 14:59 min.Jomfru Marias løfte til de, der vil bede for de ufødte på denne specielle rosenkrans, også kaldet "Rosenkransen for de ufødte":

"Jeg bekræfter overfor jer ... at hver "Hil dig Maria", som bliver bedt fra et elskende hjerte, vil redde en af disse uskyldige liv fra døden ved abort". Budskab givet den 2. juli 2001.

Budskabet og rosenkransen for de ufødte er givet til mystikeren Maureen Sweeney-Kyle fra "Holy Love Ministry" i USA. Du kan se mere om rosenkransen for de ufødte på denne side med tilhørende bønnebog, som kan fås på mange sprog.

 

 

Fejl på hjemmeside - December 2013

Desværre har vi stadig nogle kodefejl på vores hjemmeside, så enkelte links bla. ikke virker. Vi mangler stadig at få indsat nogle tekster fra Profetis ødelagte hjemmeside bla. flere tekster vedr. Advarslen, om Garabandal og Sankt Faustina. Vi beklager meget den opståede situation. Ser du nogle problemer og fejl, er du velkommen til at sende os en mail, så vi kan rette op på fejlen.

Vær opmærksom på at undersider fortsat kan være fejlbehæftede, så brug fortrinsvis forsiden.


Støt foreningens arbejde


Betalingslink

til eWire
(den danske ebank)Læs mere om betalingslink


Søg på alle sider i
Profeti.dk


Intast din søgning i nedenstående søgefelt

site search by freefind advanced

Søg på enkelte ord


Søg på dit valgte ord
på en enkelt side el.
på den aktuelle side på Profeti.dk

På PC:Vælg: ctrl + F
På Mac:Vælg: cmd + F

Der fremkommer nu et søgefelt i øverste højre hjørne af skærmen. Indtast nu dit søgeord og se hvor mange ord, der matcher din søgning på den aktuelle side. Brug piletaster til at finde dine søgeord på siden.


Læs evt. anden vejledning

Generelt
Kristne mystikere og pilgrimssteder
Profetier for vor tid

Danske hjemmesider
og links
Kristne mystikere og pilgrimssteder
Profetier for vor tid

Engelske links

LaSalette.
Jomfru Marias åbenbaringer til 2 børn i Frankrig.
Fransk helgensted.

+ Link til off. website,
flere sprog


+ Link til selve budskabet

+ Link til videobilledserie ledsaget af musik


TEMAER

Tidernes ende
Fatima

Engelske links
Prophecies La Salette, Fatima and Garabandal now unfold.
Budskab fra "The Warning",
den 19. februar 2011.
TEMAER

Tro og bøn, forbøn


Danske links
TEMAER

Tro og bøn, forbøn
Tro og helbred
Mirakler


Danske links
TEMAER

Tro og bøn

Engelske links
TEMAER

Jomfru Maria

Engelske links
TEMAER

Nær-dødsoplevelser
Livet efter døden

Engelske links
TEMAER

Berømte exorcismer

Danske og engelske links
TEMAER

New Age

Danske links
Andre informationerROSENKRANSEN
VERDENS VIGTIGSTE
BØNLæs mere om Rosenkransen på www.rosenkransen.dk


Find mere på
religion.dkDagens bibelcitat


Lyt til dagens bibelcitat
og kommentar


Foreningen Profeti

Baggrunden for etableringen af Foreningen Profeti

Foreningen Profeti er skabt af en kreds af danskere med rødder i både Den katolske Kirke og Folkekirken. Vi er gået sammen, fordi vi deler interessen for et moderne fænomen, der allerede optager millioner af kristne i udlandet: De usædvanlig mange åbenbaringer og profetier, der kendetegner den tid vi lever i.

Der har gennem hele den kristne historie været rapporteret om åbenbaringer og syn. Det nye og bemærkelsesværdige er, at der er så usædvanlig mange af dem i vor tid. Aldrig før i historien er det sket, at rapporterne kommer fra alle kontinenter. Selv afrikanske naturfolk uden forudgående viden om kristendommen er at finde blandt denne tids seere. Åbenbaringerne kommer også til kristne af stort set alle konfessioner, omend hovedparten finder sted inden for Den
Katolske Kirkes rammer.

En rød tråd træder frem gennem budskaberne til utallige seere, der ofte ikke kender hinanden og aldrig har studeret de andre seeres beretninger. Hovedtrækket er, at vi lever i en yderst bemærkelsesværdig tid, hvori profetier fra Bibelen for tidernes ende vil folde sig ud. Eftertanke, selvransagelse og megen bøn er nødvendigt, hedder det.

Vores sigte er alene at præsentere fænomenet så nøgternt som muligt. Vi ønsker ikke på hjemmesiden at diskutere, om åbenbaringer og profetier overhovedet kan finde sted, om de er sande eller falske - eller hvilke blandt de mange, der er sande og falske. Vi ønsker alene at give også mennesker i Danmark mulighed for selv at bedømme fænomenet.

Dog vil vi også med dette sige, at vi selv står på et troens grundlag, og at det er vort håb at vor tids kristne profetier vil skabe grundlag for en genaktualisering af mange menneskers glemte tro på en personlig, skabende og frelsende Gud - en kærlig Gud, som vi kan have et personligt jeg/du forhold til. Med udgangspunkt i mystikerne vil vi derfor også forsøge at pege hen på de trossandheder og sakramenter den kristne kirke bygger sin tro og tradition på.


Støt Foreningen Profeti
og bliv medlem


For at støtte op omkring det nu tidligere forlag Profetis aktiviteter, blev Foreningen Profeti i maj 2003 oprettet som en forening med en valgt bestyrelse. Alle aktiviteter sker nu udelukkende via Foreningen Profeti.

Vi vedlægger her et uddrag af Foreningens vedtægter:

Art. 2. Foreningens formål (uddrag)


At samle og målrette evangeliseringen for at føre menneskene tilbage til Den Treenige Gud: Faderen, Sønnen og Helligånden, til Kirken og den apostoliske tro, til sakramenterne og til Guds Moder. Den vil informere om vigtigheden af en genoprettelse af kirkernes enhed.

Foreningen skal oplyse om og udbrede kendskabet til vor tids Jesus- og Maria-åbenbaringer med henblik på den specielle tid, vi lever i:
En apokalyptisk tid, en nådens tid, "de sidste tider" forstået som en renselse, en prøvelsens tid med indvarslingen af en ny epoke i menneskehedens historie, præget af kærlighed og fred".

Foreningen skal i sit virke gøre opmærksom på bibelens tale om både frelsens og fortabelsens mulighed.

Foreningen vil støtte udbredelsen af bede- og forbønsgrupper. Der lægges derfor vægt på betydningen af bøn og forbøn og især kendskabet til og vigtigheden af at bede Rosenkransen.

Der lægges vægt på vigtigheden af at skelne ånderne. dvs. at skelne mellem sand og falsk profeti. Hvordan skelner man objektivt mellem sand og falsk kristen profeti? Derfor skal foreningen tilknyttes kirkelige konsulenter og i tvivlsspørgsmål søge kirkelig rådgivning.

Kontakt venligst Foreningen mhp. yderligere informationerMedlemskab af foreningen Profeti

Opdateret november 2005:

Nedenstående er under endelig udarbejdelse, der tages derfor forbehold for ændringer. Kontakt os derfor per mail eller telefonisk i forbindelse med indmeldelsen)


Støttemedlemskab: 100,00 kr.

Med dette medlemsskab støtter du driften af vores webserver og vores kontor og du kan så evt. senere tilmelde dig til de ekstra servicydelser, som er inkluderet i et ordinært medlemsskab.

Ordinært medlemskab: 260,00 kr årligt
(
incl. gratis rosenkranse, helgenmedaljer, bedekort, foldere, gavekort med hellige motiver, plakater mv.)

Ved indmeldelsen modtager man forskelligt gratis materiale herunder Jesusplakat i A4 format, postkort, diverse gratis bedekort og medaljer, en rosenkrans samt rosenkransfolder. Desuden diverse småhæfter og foldere herunder Medjugorjefolder.
Alle medlemmer vil gratis få tilsendt et eksemplar af foreningens foldere eller udgivelser.

Inkluderet i ordinært medlemsskab modtager du, hvis du har en e-mail en nyhedsmail 4-12 gange per år med engelsksprogede artikler fra hele verden, budskaber samt andre danske nyheder. Særligt vigtige nyheder udsendes inden for samme uge, som nyheden er udgivet. Du vil ligeledes blive informeret om pilgrimsrejser, retræter og aktuelle foredrag.

Via vores mailingliste er det også muligt at følge begivenhederne i Medjugorje med månedens budskab og eventuelle nyheder på dansk.


Abonnement skal udelukkende dække udgifter til drift af webserver, domainnavne og omkostninger til trykning eller kopiering af materiale med mulighed for at indkøb af rosenkranse, medaljer, krucifikser og andre religiøse ting med rabat.

Vil du være ordinært medlem af
Profeti, hvor du i medlemsskabet kan erhverve mystisk litteratur samt en evangelisationspakke med foldere herunder rosenkransfoldere og rosenkranse og medaljer til uddeling blandt din omgangskreds, så kontakt os venligst. Send en mail vedr. din interesse og vi ringer dig op.

Med det ordinære medlemsskab modtager du:

10 rosenkransenfoldere eller en ekstra trærosenkrans
5 trærosenkranse
5 medaljer
5 små metalkrucifikser eller trækrucifikser eller
1 Benediktkors, mindre udgave i enten guld- eller sølvmetal

Dette giver en besparelse på over 60% i forhold til normalprisen.
Vi vil senere vedlægge et billede af indholdet i evangelisationspakken.

Herudover vedlægges gratis
10 mirakuløse medaljer samt andet gratis uddelingsmateriale.


Evangelisationspakken indeholder modsat mange af de andre GRATISPAKKER, som vi sender ud, IKKE velsignede genstande. Her vil vi anbefale, at man får velsignet sine ting hos egen lokal og katolsk præst sammen med religiøse artikler og bøger, som er købt på normal vis.Betalingsmuligheder

Alle bestillinger betales forud. Du sender din bestilling til mail@profeti.dk, hvorefter du vil modtage en bekræftelse på modtagelsen af din bestilling med angivelse af beløb til indbetaling via din netbank eller girokonto. Når vi har modtaget din indbetaling fremsender vi varen til dig.

Alle forsendelser i Danmark og til udlandet tillægges et ekspeditionsgebyr på 2
5,- kr til dækning af vores udgifter til bogholderi, kuverter o.l. Hertil kommer portoudgifter til forsendelsen efter forsendelsens vægt.

Medlemskab, abonnement eller donation til foreningens arbejde kan indbetales til konto i Danske Bank: Giro 40012508Foreningen Profeti har via salg af bøger, plakater, postkort og rosenkranse o.l. et håb om at få dækket en lille del af sine omkostninger, og som i øvrigt baserer alle sine aktiviteter via frivillig indsats og donation. Al overskud ved salg går til dækning af faste omkostninger eller nye udgivelser.


 

Yderligere oplysninger kan ske via henvendelse per mail
eller direkte til:


Foreningen Profeti

Søren Møllers Gade 28
DK-8900 Randers C

Tlf.: 8627 7058 eller
Mobil: 30232360
(Opkald fra udlandet: +45 eller (0045)
Det er muligt at faxe til os, men da vi også bruger det andet nummer som telefon bedes du aftale fax med os, inden du sender.
Telefonisk kontakt bedst mellem kl. 18 og 20.
Kun personlig henvendelse efter aftale.
E-mail

www.profeti.dk

Andre hjemmesider udviklet af Foreningen Profeti:

www.medjugorje.dk
www.dongobbi.dk
www.rosenkransen.dk

Herudover har vi lavet flere hjemmesider, som dog er lagt ind under Profetis hjemmeside herunder bla. sider om den græsk ortodokse mystiker Vassula Rydén og den danske mystiker Grethe Henrichsen.Stem her for at alle de kristne kirker vil beslutte sig for at afholde Påsken hvert år på på den samme dato.
Læs mere her

Læs
også Vassulas tale om dette emne
eller hør den på video fra en international
pilgrimsrejse til Tyrkiet i maj 2007 (på engelsk).

NYT fra april 2010: Læs alle True Life in Gods budskaber her. Læses som ved opslag i bog.
Automatisk oversættelse af tekster på Profeti.dk - Google translation:

1) Oversættelse af tekster fra engelsk til dansk
(du sætter selv din valgte tekst ind til oversættelse)

2) Translation of articles or web site
(du vælger et sprog som du ønsker hele den pågældende side skal oversættes til)Hvilke typer af bøger og artikler kan du få hos Profeti... LINK
Bøger om tidens tegn i
profetier og åbenbaringer.

VIGTIGSTE BOG AT LÆSE

The Miracle of the Illumination of All Consciences.
En bog med profetier om den kommende "Advarsel" fra Gud til hele menneskeheden og om mennesker, der allerede har oplevet denne advarsel.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
147 sider
Pris: 185,00 kr
Lagerføres.
Denne bog er en af de vigtigste bøger at læse, hvis du vil vide mere om den største begiven-hed, der snart vil finde sted siden Jesu korsfæstelse, opstandelse og himmelfart.
Læs om den kommende "Advarsel" til hele menneske-heden, som er Guds ultimative barmhjertighedsgerning til hele menneskeheden inden Hans andet komme, og inden vi ser Guds retfærdighed over menneskeheden, inden vi går ind i det lovede Fredsrige
(Åb. 20). Læs i denne bog om den bibelske baggrund og om profetier op gennem tiden, der forudser denne store begivenhed. Begivenheden er bla. forudsagt af Jesus til den hellige Sankt Faustina i hendes dagbog "Diary".
Bestil Petriskos bog her

 

"The Global Warning: An Illumination of Conscience".

Af Ted and Maureen Flynn.
Engelsk udgave.
130 sider
Pris: 184,00 kr.
Lagerføres.
NY BOG HOS PROFETI I NOVEMBER 2011
Bestil bog her
 

"The Thunder of Justice"
The Warning, The Miracle, The Chastisement, & The Era of Peace.
NEW! Revised and Updated
Af Ted and Maureen Flynn.
Engelsk udgave.
359 sider
Pris: 298,00 kr
Lagerføres.
NY BOG HOS PROFETI I DECEMBER 2011
Bestil bog her

 

"Fire From Heaven"
Path to the Era of Peace.

Af Maureen Flynn.
Engelsk, seneste rev. udgave 2005.
432 sider + 5 siders bibliografi
Pris: 269,00 kr
På lager.
NY BOG HOS PROFETI I DECEMBER 2011
Bestil bog her
 

"The Final Confrontation"
En bog om den nuværende og kommende trængselstid og Kirkens triumf.
Af Mark Mallett.
Engelsk udgave.
202 sider
Pris: 195,00 kr
Lagerføres.
NY BOG I FORÅRET 2011.
Bestil bog her

   
"New and Divine" The Holiness of The Third Christian Millenium.
En bog om helgener og mystikere, der peger frem mod det 3-årtusinds spiritualitet. Om livet i Den Guddommelige Viljes Rige.
Af Hugh Owen.
Engelsk udgave.
188 sider
Pris: 180,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
   
The Splendor of Creation.
Af Rev. Joseph Iannuzzi.
Engelsk udgave.
261 sider
Pris: 245,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   

The Triumph of God's Kingdom in the Millennium and End Times.
Af Rev. Joseph Iannuzzi.
Engelsk udgave.
176 sider
Pris: 185,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
CALL of the AGES.
The apparitions and revelations of the Virgin Mary foretell the coming fall of
evil and an era of peace.

Om de mange Jomfru Maria
åbenbaringer i vor tid, om årsagen,
om det ondes tilintetgørelse og den kommende fredsæra.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
510 sider
Pris: 280,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Antichrist and the END TIMES.
Af Rev. Joseph Iannuzzi.
Engelsk udgave
125 sider.
200,00 kr
På lager.
Bestil bog her

Læs også vores link på antikrist.dk
   
APOCALYPSE
The Book Of Our Times.
Af Rev. Albert Joseph Mary Shamon.
Engelsk udgave.
93 sider
125,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Bøger om kristne åbenbaringer i det 20. og 21. århundrede.
Fra år 1981 - og fortsat.
Profetier og åbenbaringer er uafsluttede.
Budskabet fra Medjugorje.
Dansk udgave.
116 sider
NEDSAT PRIS: 45,00 kr
Kan kun købes hos Profeti.
Lagerføres.

Bestil bog her
   
Mariaåbenbaringerne i Medjugorje.
Af Inge Stoltenberg.
Dansk udgave 2. oplag 1996.
102 sider
Pris: 76,00
På lager
Bestil bog her

   
Words from Heaven.
Messages of Our Lady from Medjugorje.
Engelsk udgave 10. udgave 2006.
626 sider
Pris: 240,00 kr
JULI 2011: NEDSAT til 120,00 kr
På lager (1 stk.)
Bestil bog her

   
Medjugorje 1981-2012.
FRED i HJERTET
FRED i FAMILIEN - FRED i VERDEN
Jomfru Marias Åpenbaringer og Budskap.
Presentert av Åse Ottersen.
Norsk udgave 2012.
352 sider
Pris i norske kr. 290,00 NOK
Som e-bog: 150,00 NOK
Bogen fremsendes fra Norge
Bestil bog her

 

The Book of Truth.
Prepare for the second coming.
Af "Maria Divine Mercy".
Irsk mystiker.
Engelsk udgave. Vol. One.
Budskaber fra 8. nov. 2010 - 4. jan. 2012.
493 sider
Pris: 120,00 kr

Mange på lager
Bestil bog her
Læs også budskaberne på
www.thewarningsecondcoming.com

   

The Book of Truth.
Prepare for the second coming.
Af "Maria Divine Mercy".
Irsk mystiker.
Engelsk udgave. Vol. Two.
Budskaber fra 7. jan. 2012 - 4. sep. 2012.
496 sider
Pris: 120,00 kr

Mange på lager
Bestil bog her
Læs også budskaberne på
www.thewarningsecondcoming.com

   

The Warning.
Messages from Jesus Christ.
Af "Maria Divine Mercy".
Irsk mystiker.
Engelsk udgave. Vol I.
Førsteudgaven før udgivelsen af
"The Book of Truth".
God indbinding.
331 sider
Pris: 150,00 kr
TILBUD: 55,00 kr

Mange på lager
Bestil bog her
Læs også budskaberne på
www.thewarningsecondcoming.com


 
Sendes gratis ved bestilling af enten bog eller rosenkrans. Læs mere nederst på forsiden af Profeti.dk om de gratis andagtskort eller sakramentalier, som vedlægges bestillinger.
36 sider.
Engelsk udgave:
Live ...The Holy Mass.
Af Catalina Rivas.
+ 3 særlige kort med løfter i forbindelse med rosenkransbøn eller 1. fredags andagt eller 1. lørdags andagt:
1st Friday Devotion Promises.
1st Saturday Devotion Promises.
The Promises of Praying the Rosary
36 sider.
Spansk udgave:
Vive... La Santa Misa
Af Catalina Rivas.
+ 3 særlige kort med løfter i forbindelse med rosenkransbøn eller 1. fredags andagt eller 1. lørdags andagt:
Las Promesas de Rezar el Rosario.
Promesas de Devoción del Primer Viernes.
Promesas de Devoción del Primer Sábado.
Ved individuel bestilling af en eller flere foldere vil vi bede om en donation på: 25,00 kr/stk incl. de 3 særlige kort.

Profeti har en del af Catalinas mange udgivelser med budskaber liggende på lager, som ikke er vist på nettet.

 
True Life in God.
Alle de samlede engelske budskaber i
etbinds-udgave.
Af den græsk-ortodokse mystiker
Vassula Rydén.
Engelsk udgave.
Pris: 150,00 kr

Bestil bog her
   
Min engel Daniel.
Samtaler med en skytsengel.
Af den græsk-ortodokse mystiker
Vassula Rydén.
Dansk udgave 2011.
152 sider
Pris: 50,00 kr

Bestil bog her
   
Sandt Liv i Gud.
Af den græsk-ortodokse mystiker
Vassula Rydén.
NY udviddet dansk udgave 2012.
Budskaberne fra
20. sep. 1986 - 31. dec. 1987.
227 sider
Pris: 100,00 kr

Bestil bog her
   
Unity - Virtue of Love
Af Vassula Rydén
Engelsk udgave
291 sider
Extracts of True Life in God
Pris: 50,00 kr
Bestil bog her


Læs også omtale på engelsk link her
   
Gifts of the Holy Spirit.
Uddrag fra "True Life in God" budskaberne
Af den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Engelsk udgave.
Format: 13x10 cm.
40 sider
Pris: 25,00 kr
P å lager.
Bestil bog her
   
Mary - Gate to heaven. Co-Redemtress
of your Redeemer.
Af den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Engelsk udgave.
Format: 11x15,5 cm.
31 sider
Pris: 25,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Odes of the Holy Trinity.
Af den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Engelsk udgave. 2. udgave 2004.
Format: 16,5x11 cm.
58 sider
Pris: 25,00 kr.
På lager.
Bestil bog her
   
The Vassula Enigma.
Interview med den græsk-ortodokse
mystiker Vassula Rydén.
Af Jacques Neirynck.
Engelsk udgave.
169 sider
Pris: Donation
efter aftale.
På lager.
Bestil bog her
   
The Sorrow, The Sacrifice and The Triumph.
Om åbenbaringerne fra Gud Faderen, Jesus og Helligånden, Jomfru Maria og flere helgener til den irske mystiker
Christina Gallagher.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
300 sider
Pris: 175,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Serving in Clarity
A Guide for Lay Apostles of
Jesus Christ the Returning King

Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og glæde.
Engelsk udgave. Bog nr. 3.
Direction for Our Times.
267 sider
Pris: 238,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Climbing the Mountain.
Discovering Your Path To Holiness.
Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og utrolig glæde. Indeholder også det bedste kapitel med beskrivelse af livet for helgener og apostlene i Himlen.
Engelsk udgave. Bog nr. 2.
Direction for Our Times.
323 sider
Pris: 258,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
The Mist of Mercy.
Spiritual Warfare and Purgatory.
Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og utrolig glæde. Indeholder også det bedste kapitel med beskrivelse af livet i Skærsilden, et sted du ikke vil undvære.
Engelsk udgave. Bog nr. 1.
Direction for Our Times.
233 sider
Pris: 221,00 kr

I restordre.
Bestil bog her
   
The Revelation of Our United Hearts.
The Secrets Revealed.
Budskaber til den amerikanske mysiker,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
En praktisk lille bog hvor Jesus beskriver den nødvendige vej til helliggørelse og livet i
Den Guddommelige Vilje.
Engelsk udgave. 2. udgave.
Udgivet på mange andre sprog.
17 sider
Pris: 15,00 kr
På lager. Mange sprog.
Bestil bog her
   
Lessons on the Virtues.
Messages to the Visionary,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave. 2. udgave.
Udgivet på andre sprog herunder tysk dog endnu ikke på dansk.
80 sider
Pris: 56,00 kr
Engelske udgaver på lager.
Bestil bog her
 

Jesus is alive today.
(Engelsk udgave) .
Jesus lebt heute.
(Tysk udgave).

Jesus vit aujourd' hui.
(Fransk udgave).

Af Sr. Margaritha Valappila.
215 sider
Ny pris: 100,00 kr


Bestil bog her

Bøger om kristne åbenbaringer i det 20. århundrede.
Årene 1900 - 1997.
Profetierne er uafsluttede, men selve åbenbaringen er afsluttet.
Miraklet i Fatima.
Af Peter Bernhard Bjerke.
En fremragende lille bog om Jomfru Marias åbenbaringer i Fatima og deres betydning for hele verdens fremtid.
Norsk udgave.
142 sider
Pris i Danmark:
På lager.
150,00 kr


   
The Fatima Prophecies.
At the doorstep of the world.
En fremragende og dybdegående bog om Jomfru Marias åbenbaringer i Fatima og
deres betydning for hele verdens fremtid.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
428 sider
240,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Fatima's Third Secret - Explained
Af Thomas W. Petrisko.
En dybdegående bog om Jomfru Marias åbenbaringer i Fatima med fokus på den
3. hemmelighed og dens betydning for
verdens fremtid.
Engelsk udgave.
118 sider
140,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Our Lady of Fatima's Peace Plan
from Heaven.
Engelsk udgave.
Format: 9,5 x 15,2 cm
Antal sider: 30 sider
Sendes gratis efter anmodning sammen med alle bestillinger ved køb af bøger eller rosenkranse.

LÆS MERE OM VOR GRATIS
MATERIALE NEDERST PÅ SIDEN
 

 

Diary - Divine Mercy in My Soul.
Af Faustina Kowalska.

Dagbogen med Jesu åbenbaringer til den polske nonne Skt. Faustina.

Format: 20x12,9x4,4 cm
700 sider eksl. 21 siders farvebilleder bagerst i bogen. På særligt kraftig glossy papir.
Engelsk udgave.
Lagerføres.

NEDSAT PRIS: 240,00 kr

Bestil bog her

   

Pocket udgave

Diary - Divine Mercy in My Soul.
Af Faustina Kowalska.

Dagbogen med Jesu åbenbaringer til den polske nonne Skt. Faustina.

Format: 17,8x10,5x3,5 cm
700 sider eksl. 24 siders billedgalleri i sort/hvide gråtoner bagerst i bogen.
Pocket udgaven er trykt på et tyndere papir og med mindre bogstaver end i originaludgaven, se ovenfor.
Engelsk udgave.
Lagerføres.

PRIS: 195,00 kr.

Bestil bog her

   
To My Priets.
Af den anerkendte mexikanske mystiker
Conception Cabrera de Armida.
Engelsk og spansk udgave.
301 sider i engelsk udgave, 672 sider i spansk udgave.
Pris: 198,00 kr
På lager.
Bestil bog her

Gives gratis til præster

i tjeneste i Den Katolske Kirke i Danmark. Skriv hvor du har embede og du får den gratis.
I denne bog taler Jesus gennem den "Ærværdige Conchita" direkte til sine præster om den vigtige sakramentale tjeneste, som præsterne har ladet sig kalde til.
En fantastisk bog om mange forskellige emner og temaer, som Jesus ønsker at dele med Sine præster.
Bestil bog her
   
Thy Kingdom Come!
The Life and Mission of
Luisa Piccarreta.
Af Hugh Owen.
Engelsk udgave.
138 sider
Pris: 143,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Be Faithful and attentive.
Af Robert T. Hart.
En håndbog.
Engelsk udgave.
928 sider. Indbundet.
Pris: 360,00 kr incl. bogmærker/farvebånd.
Desværre udsolgt, bedre andagtsbog findes ikke.
Udsolgt fra forlaget indtil videre.
Bestil bog her
   
Our Lady at Garabandal.
(Om Jomfru Marias åbenbaringer til 4
børn i den nordspanske by Garabandal
i 60-erne)
Af Judith M. Albright.
Engelsk udgave.
102 sider
Pris: 110,00 kr
1 bog på lager

   
To the Priests Our Lady's Beloved Sons.
Af den italienske mystiker og præst
Don Stefano Gobbi.
Engelsk udgave.
1078 sider
Pris: Donation efter aftale.
Lagerføres.
Bestil bog her
Bøger om kristne åbenbaringer i det 20. århundrede.
Årene 1900 - 2000.
Åbenbaringen er afsluttet.
The Poem of The Man-God.
Af den italienske mystiker Maria Valtorta.
Engelsk udgave.
831 sider i 1. bind (alle bind i samme størrelsesorden).
Pris: 410,00 kr/bind.
Der 5 bind i serien, som Jesus har dikteret til Maria Valtorta
om hele Sit Liv fra Jomfru Marias fødsel og til hendes optagelse i Himlen mange
år efter, at Jesus opfor til Himlen.
Lagerføres.
Bestil bog her
   
The Notebooks:
1) 1943
2) 1944
3) 1945-1950
Af den italienske mystiker Maria Valtorta.
Engelsk udgave.
625 sider
Pris: 330,00 kr / bog
Lagerføres.
Bestil bog her
   

The 20 Mysteries of The Rosary.
Udvalgte beretninger fra den italienske mystiker Maria Valtortas store værk om Jesu liv.
Af den italienske mystiker Maria Valtorta.
Engelsk udgave.
238 sider
Pris: 170,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her

   
Our Lady of Kibeho.
Mary speaks to the the world from the heart of Africa.
Af Immaculée Ilibagiza with Steve Erwin.
Incl. 16 siders fotoserie.
221 sider + notatsider
Pris, indbundet: 210,00 kr
På lager.
Bestil bog her
Bøger om kristne åbenbaringer i det 19. århundrede.
Årene ca. 1800 - 1900.
The Dolorous Passion of
Our Lord Jesus Christ.
Af den tyske mystiker og saligkårede
Anne Catherine Emmerich.
Engelsk udgave.
382 sider
Pris: 295,00 kr
Udsolgt
Bestil bog her
   
The Dolorous Passion of
Our Lord Jesus Christ.
Af den tyske mystiker og saligkårede
Anne Catherine Emmerich.
Engelsk udgave.
GRATIS e-bog. Eksternt link.
NYHED hos Profeti i februar 2012.   
I Bernadettes fodspor.
Budskabet fra Lourdes i lyset af den
bibelske tradition.
Af Lillesøster Bernadette Colette
af Jesus.
Dansk udgave.
80 sider
Pris: 145,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
Bøger om kristne åbenbaringer fra det 16. til det 18. århundrede. År 1500 - 1800.
City of God.
Af den spanske mystiker og helgen
Mary of Agreda.
Engelsk 1-binds udgave.
794 sider
Pris: 280,00 kr
Udsolgt
Bøger om kristne åbenbaringer i middelalderen og op til det
16. århundrede. År 1100 - 1500.
Den ildfyldte kraft.
Af Kirsten Kjærulff.
Dansk udgave.
253 sider
Pris: 195,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
Om Jomfru Maria for voksne, børn og unge.
MARIA i Biblen og i vort liv.
Af Wilfrid Stinissen, OCD.
Dansk udgave.
134 sider
130,00 kr
Lagerføres.
Bestil bog her
Andagtsbøger, bønnebøger og bedekort.

Rosenkransfolder.
Dansk udgave udgivet af Profeti.
Pris: 20,00 kr
Ring for mængderabat
eller forhandlerrabat.
( I restordre)
.

   

Bed med hjertet
Af Fader Slavko Barbaric.
Oversat fra den engelske udgave:
Pray with the Heart.
Dansk udgave, 2. udgave 2004.
179 sider
Pris: 100,00 kr
På lager
Bestil bog her

   
Rosenkransen.
Af Charlotte Olden Jørgensen og
Ingeborg Lowsen.
Dansk udgave, 2003.
62 sider
Pris: 50,00 kr
Mange på lager.
Bestil bog her
   
Lær os at bede.
Katolsk bønnebog.
Dansk udgave.
Indbundet, 2. udgave 2006 .
128 sider
Pris: 150,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Ved Guds Hånd.
Katolsk bønnebog.
Dansk udgave.
Indbundet, 2. udgave 2005
120 sider
Pris: 98,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Magnificat.
En Maria-bønnebog.
Dansk udgave, 1999.
166 sider
Pris: 98,00 kr
på lager.
Bestil bog her
   
United Hearts Book of Prayers and Meditations.
Messages to the Visionary,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave.
224 sider
Pris: 90,00 kr
På lager.
Se flere bøger af Maureen Sweeney-Kyle under "Kristne åbenbaringer i det 20. og 21. århundrede".
Bestil bog her
   

Korsvejen.
Af Sebastian Olden-Jørgensen.
Dansk udgave 2002.
39 sider
Pris: 50,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   

Kom Helligånd - en pinsenovene.
Tekst ved
Sebastian Olden-Jørgensen.
Dansk udgave 2005.
28 sider
Pris: 50,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   
Preparation for Total Consecration.
Af St. Louis De Montfort.
Engelsk og spansk udgave.
84 sider
Gratis efter anmodning og kan vedlægges i forsendelse i forbindelse
med andre bestillinger.
Mange på lager.
   
Bøger om bøn (ikke andagts-bøger, som ses længere nede i næste rubrik).

THE LAST CRUSADE
"I am the Lady of th.e Rosary" the Virgin Mary told the three shepherd children at Fatima on October 13, 1917.
Our Lady needs a Crusade, a Rosary Crusade - and perhaps it
will be... The Last Cusade.
Af Thomas W. Petrisko.
Engelsk udgave.
74 sider
Pris: 130,00 kr
På lager.
Bestil bog her

   

THE POWER OF THE ROSARY.
Af Rev. Albert J. M. Shamon.
Engelsk udgave.
44 sider
Pris: 56,00 kr
Mange på lager.
Bestil bog her

   

SAINT DOMINIC AND THE ROSARY.
Af Catherine Beebe.
Engelsk udgave.
Antal sider: 161
Pris: 125,00 kr
1 bog på lager.
Bestil bog her

   

Gudsmoders Rosenkrans.
Af Romano Guardini.
Dansk udgave.
57 sider
Pris: 24,00 kr
På lager.
Bestil bog her

 

Our Lady gives the World the
the Rosary of the Unborn.
Messages to the Visionary,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave. 2. udgave.
Udgivet på mange andre sprog dog
endnu ikke på dansk.
37 sider
Pris: 20,00 kr
På lager. På mange sprog.
Se flere bøger af
Maureen Sweeney-Kyle
under "Kristne åbenbaringer i det
20. og 21. århundrede" og under "Andagtsbøger ..." samt "Bøger om livet efter døden ...".
Se også rosenkransene nederst på siden under rubrikken med rosenkranse.
Bestil bog her

   
Following the Lord's Call.
Af Mary Crist.
Engelsk udgave.
107 sider
Pris: 120,00 kr
Til bedegupper: Ring
På lager.

Bestil bog her
   
My journey of living in the Lord.
Af Mary Crist.
Engelsk udgave.
100 sider
Pris: 120,00 kr
Til bedegupper: Ring
På lager.

Bestil bog her
   
Becoming a Livng Prayer.
Af Mary Crist.
Amerikansk mystiker.
Engelsk udgave.
100 sider
Pris: 120,00 kr
Til bedegupper: Ring
På lager.

Bestil bog her
Bøger om faste.
Fast with the Heart.
Af Fr. Slavko Barbaric.
Engelsk udgave.
228 sider
Pris: 130,00 kr
Mange på lager.
Bestil bog her
Bøger om skriftemål.
Skriftemålet
- en vej til forsoning og åndelig vækst.
Af Wilfrid Stinissen &
David Vincent Nielsen.
Dansk udgave.
57 sider
Pris: 65,00 kr
Nedsat pris: 50,00 kr

Mange på lager.
Bestil bog her
   
Give Me Your Wounded Heart
Confession - Why? and How?
Af Fr. Slavko Barbaric.
Engelsk udgave.
130 sider
Ordinær pris: 130,00 kr
Bogklub pris: 100,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Our Lady Says:
Monthly Confession -
Remedy for the West.
Af Albert Joseph Mary Shamon.
Engelsk udgave.
70 sider
Pris: 50,00 kr
På lager.
Bestil bog her
Bøger om livet efter døden beskrevet og åbenbaret af Jesus, Jomfru Maria, helgener eller engle til kristne mystikere.
"Get Us Out Of Here".

Maria Simma speaks with Nicky Eltz.
"Get Us Out Of Here".

Maria Simma fik nådegaven at kunne
tale med sjælene i Skærsilden.
Læs denne spændende bog, og hør
hvordan dette kan lade sig gøre. Det har
intet med spiritisme at gøre, hvilket der i bogen advares kraftigt imod, men en
særlig guddommelig nådegave.

Engelsk udgave.
343 sider
Pris: 210,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
The Mist of Mercy.
Spiritual Warfare and Purgatory.
Af den amerikansk-irske mystiker
"Anne" en lægapostel.
Fremragende bog til evangelisering.
Giver håb og utrolig glæde. Indeholder også det bedste kapitel med beskrivelse af livet i Skærsilden, et sted du ikke vil undvære.
Engelsk udgave. Bog nr. 1.
Direction for Our Times.
233 sider.

Pris: 221,00 kr

I restordre.
Bestil bog her
   
Make it known.
Purge
Purify
Purgatory.

Budskaber til mystikeren og seeren,
Maureen Sweeney-Kyle.
Holy Love Ministry.
Engelsk udgave.
59 sider
Pris: 52,00 kr

Se flere bøger af
Maureen Sweeney-Kyle
under "Kristne åbenbaringer i det
20. og 21. århundrede" og under "Andagtsbøger ...".
Bestil bog her
   
Divine Providence.
A different vision about death.
The Testamony of Catalina on the Sacraments of Reconciliation and the Anointing of the Sick.
Af Catalina Rivas, mystiker fra Bolivia.
Engelsk udgave. Kan også købes på spansk.
34 sider.
Pris: 50,00 kr

Engelske udgaver lagerføres.
Se flere bøger af Catalina Rivas
under "Kristne åbenbaringer i det 20.
og 21. århundrede" og under "Andagtsbøger ...".
Bestil bog her
   
An Unpublished Manuscript On Purgatory
Af Sister M. de L.C.

Om en nonnes ekstraordinære samtaler gennem 16 år med en afdød nonne i Skærsilden.
NYHED hos Profeti i juni 2011.
Gratis e-bog
   
The Amazing Secret of the Souls in Purgatory.
An interview with Maria Simma.
Af Søster Emanuel fra Medjugorje.

Søster Emanuel fra Medjugorje interviewer mystikeren Maria Simma om hendes erfaringer og samtaler med sjælene i Skærsilden.
NYHED hos Profeti i juni 2011.
Gratis e-bog
Bøger om engle eller om engle beskrevet i åbenbaringer til mystikere.
Angels.
As given to "Anne", a lay apostle.
Af "Anne" - en lægapostel.
Direction for Our Times.
Engelsk udgave.
65 sider
Pris: 78,00 kr
På lager.
Bestil bog her
   
Angels (and Demons).
What do we really know about them?
Af Peter Kreeft.
Engelsk udgave.
157 sider
Pris: 142,00 kr
1 bog på lager.
Bestil bog her
Bøger om spiritualitet og åndelig vækst.
Helbredelse ved Helligånden.
Indre helbredelse og befrielse i Kirken
i dag.
Af Jim McManus C. Ss. R.
Dansk udgave.
104 sider
Pris: 125,00 kr
NEDSAT: 80,00 kr

Mange på lager.
Bestil bog her
Bøger om andre aktuelle
mystikere eller helgener.
The Father speaks to His children.
Af Mother Eugenia.
Engelsk udgave.
64 sider
Pris: For trykt udgave: DONATION.
Elektronisk: KAN UDSKRIVES OG DOWNLOADES GRATIS.

Lagerføres.
Bestil bog her
Bøger om kristne tegn, symboler og brug af sakramentalier.

The Miraculous Medal
Af Fr. Giuseppe Brioschi sdb.
Engelsk udgave.
192 sider
Pris i Danmark: 75,00 kr
På lager.

Bøger om det kristne syn på
New Age.
Ransomed from darkness.
The New Age, Christian Faith and the Battle for Souls.
Af Moira Noonan.
Engelsk udgave 2005.
176 sider
Pris: 110,00 kr
Udsolgt hos Profeti sep. 2012
Bestil bog her
Udvalgte rosenkranse fra www.rosenkransen.dk

Rosenkransen for de ufødte børn.
Rosary for the unborn.
1-leds rosenkrans. Rosenkransen har små plastperler med ilagte ikoner af små fostre. Læs mere om denne rosenkrans og de guddommelige løfter, der er forbundet med at bede denne rosenkrans.
Pris: 88,00 kr
I restordre.


Husk at få bønnebogen med, se her

   

Rosenkransen for de ufødte børn.
Rosary for the unborn.
5-leds rosenkrans. Rosenkransen har små plastperler med ilagte ikoner af små fostre. Læs mere om denne rosenkrans og de guddommelige løfter, der er forbundet med at bede denne rosenkrans.
Pris: 200,00 kr
Mange på lager.
Bestillingsnr. RO/PL/UFØDTES-5led
Bestil rosenkrans her
Husk at få bønnebogen med, se her

   

Rosenkrans i træ, blåbejdset fra Medjugorje.
Kort rosenkrans bundet på brun snor.
Trækors med bejdset indskrift på den ene side "Medjugorje".
Pris: 40,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/TR/23 blåbejdset/natur
Find flere rosenkranse på dette link
Bestil rosenkrans her

   

Rosenkrans af granitsten fra Medjugorje.
Mellemlang rosenkrans med sølvmetalkæde og metalkrucifiks.
Længde og krucifiks kan variere.
Pris: 165,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/ST/21
Find flere rosenkranse på dette link
Bestil rosenkrans her

   

Rosenkrans af tørrede og efterbehandlede bær.
Mother Theresas rosenkrans - også kaldet "Jobs tårer".

Krucifiks kan variere i type.

1) Lang rosenkrans med sølvmetalkæde og metalkrucifiks.
Pris: 265,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/BÆ/22/ME
Find flere rosenkranse på dette link

2) Kortere rosenkrans bundet på
brun snor.
Særlig tilbud så længe lager haves:
180,00 kr
På lager.
Bestillingsnr. RO/BÆ/22/SN
Find flere rosenkranse på dette link

Bestil rosenkrans her


PLAKATER
POSTKORT
GAVEKORT
KLISTERMÆRKER
PLAKATER EFTER ØNSKET MÅL

Jesusplakater i forskellige formater med eller uden hvid kant.

1) Farve: 4-farve tryk, specialtryk.
Kan leveres i forskellige farvenuancer.
Bagside: Hvid bagside
Format: efter aftale - fra A4 format og opefter til A0.
2) Billede kan lamineres efter behov
Plakater med laminering kan kun leveres mod forudbestilling 8-10 dage før evt. brug til foredrag eller udstilling o.l.
3) Billede kan også leveres på lærred og indrammet i svæveramme.
Format efter aftale.
Bestil plakat her
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS + beskrivelse for præcise mål og udgave med eller uden ramme, og vi kontakter dig eller ring til os på tel. 86277058.
Fremsendes i separat plakatrør.

JESUS - PLAKATER
DIVINE MERCY PLAKATER

Jesusplakat.
Format: 24x34,2 cm


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
24x32,5 cm + 1,7 cm hvid underkant
Pris: 38,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-1-UK-24x34,2
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her

   

Jesusplakat.
Format: 35x46 cm.

Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
35x46 cm (incl. 4 mm hvid yderkant)
Pris: 60,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-1-MK-35x46
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 13,00 kr

Bestil plakat her

   

Jesusplakat.
Format: 50x70 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
50x70 cm (med 9 mm hvid yderkant)
Pris: 80,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-1-MK-50x70
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr
Bestil plakat her

   
Jesusplakat i A4 format med hvid yderkant.

(Profetis udgave/egenproduktion efter Jesu ligklæde)
Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format: A4 - 21x29,4 cm
Pris: 35,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS-P1-MK-A4
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr
Bestil plakat her
   
Jesusplakat i A3 format med hvid yderkant.

(Profetis udgave/egenproduktion efter Jesu ligklæde)
Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format: A3 - 30x40 cm
Pris: 50,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS-P1-MK-A3
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr
Bestil plakat her
   
Jesusplakat i A3 format uden hvid yderkant.

(Profetis udgave/egenproduktion efter Jesu ligklæde)
Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format: A3 - 30x40 cm
Pris: 50,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PLAKAT/JESUS-P1-UK-A4
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr
Bestil plakat her
   
Plakat med Jesus i bøn.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   
Plakat med Jesus i bøn.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2B-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   

Plakat med Jesus i bøn.
Format: 30x40 cm.
Med guldstænk i billede.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 30x40 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 55,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-UK-30x40G
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her

   

Plakat med Jesus i bøn.
Format: 35x45 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format:
35x45 cm (incl. 2,5 cm hvid yderkant).
I den hvide kant forneden er der påtrykt "CRISTO IN MEDITAZIONE"
Pris: 60,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-MK-35x45
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 13,00 kr
NYHED hos Profeti i juli 2011.
Bestil plakat her

   

Plakat med Jesus i bøn.
Format: 50x70 cm.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format:
50x70 cm (med. 9 mm hvid yderkant)
Pris: 80,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-2-MK-50x70
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr

Bestil plakat her

   

Divine Mercy plakat med
Den Barmhjertige Jesus.
Med guldstænk i billede.
Format: 30x40 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
30x40 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 55,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-4-UK-30x40G
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her

   

Divine Mercy plakat med
Den Barmhjertige Jesus.
Format: 50x70 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
50x70 cm (med. 9 mm hvid yderkant)
Pris: 80,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-4-MK-50x70

Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr


Bestil plakat her

   

Divine Mercy plakat med
Den Barmhjertige Jesus.
Format: 70x100 cm.


Farve: 4-farve tryk, specialtryk
Bagside: Hvid bagside
Format:
70x100 cm (med. 9 mm hvid yderkant)
Dobbelt så stor en plakat som 50x70 cm
Pris: 120,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-4-MK-70x100
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 17,00 kr

Bestil plakat her

   
Jesus plakat.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-5-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   
Jesus plakat.
Format: 20x25 cm.

Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format: 20x25 cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/JESUS-6-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
JOMFRU MARIA - PLAKATER
Jomfru Maria
Format: 20x25 cm.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside: Hvid bagside
Format:
20x25 cm cm (uden hvid yderkant)
Pris: 25,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/MARIA-1-UK-20x25
Ved emballering i separat plakatrør:
+ 11,00 kr

Bestil plakat her
   
Jomfru Maria. Rosa Mystica.
Format: 21x30 cm.


Farve: 4-farve tryk.
Bagside:
Format:
21x29,7 cm cm (uden hvid yderkant)
GRATIS PLAKAT
Der betales dog for forsendelse, hvis plakat sendes med post.
Postkortformatet sendes som standdard med ved alle bestillinger.
Mange på lager.
Bestillingsnr:
PLAKAT/MARIA-2-UK-21x30
Bestil plakat her
JESUS - POSTKORT
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
I restordre
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-1-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: Brun/hvid
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-1B-10,5x15
Bestil postkort her
   

Fra Jesu ligklæde. Jesu ansigt.
Farve: Brun/hvid
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/LIGKLÆDE-1B-10,5x15
Bestil postkort her

Link til interview i P1 den 13. april 2009:
Beviser videnskaben Jesu opstandelse?
Lyt til Religionsrapport med tilrettelægger og vært Iben Thranholm, som interviewer læge og forfatter Niels Svensson og Kirsten Mørch-Nielsen.
Lyt direkte til interview på netradio her

   
Jesus med hostien og kalken.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-6-10,5x15
Bestil postkort her
   
Billede med Jesus i bøn.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-2-10,5x15

Bestil postkort her
   
Divine Mercy. Billede med
Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-4-10,5x15

Bestil postkort her
   
Divine Mercy billede med Pave Johannes Paul II.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JESUS-5-10,5x15
Bestil postkort her
JULEKORT
GAVEKORT, POSTKORT og
DOBBELTKORT MED KUVERT
Jesu fødsel
Billede af Gherardo delle Notti.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager
Bestillingsnr: GKORT/JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Gherardo delle Notti.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Gherardo delle Notti.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager
Bestillingsnr: DKORT/R42JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Guido Reni.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/R55JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Pitt. Murillo.
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/R56JFØD-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesu fødsel
Billede af Grechetto (1610-1665).
Farve: 4-farve tryk
Dobbeltkort med hvid kuvert
Format: 10,5 x 15 cm
Pris: 6,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/R78JFØD-1-10,5x15

Bestil postkort her
  Vi har flere kort med Jesu fødsel samt Maria bebudelse på lager. Vi har også dobbeltkort med andre temaer.
BIBELMOTIVER
Postkort og gavekort
Jesus i Emmaus.
Billede af C. H. Bloch.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/BIBEL-1-10,5x15

Bestil postkort her
   
Jesus prædiker.
Billede af C. H. Bloch.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7x12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/BIBEL-2-7x12

Bestil postkort her
   
Jesu opstandelse.
Billede af C. H. Bloch.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7x12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/BIBEL-3-7x12

Bestil postkort her
   
Jesu Himmelfart.
Billede af H. v. Raphael.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7x12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/BIBEL-4-7x12

Bestil postkort her
JESUS - DOBBELTKORT 10,5x15 cm
Billede med Jesus i bøn.
Farve: 4-farve tryk
2 blanke, hvide indersider og bagside.
Format: Dobbeltkort 10,5 x 15 cm +
hvid kuvert.
Pris: 6,75 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/JESUS-2-10,5x15

Bestil postkort her
   
Divine Mercy. Billede med
Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
2 blanke, hvide indersider og bagside.
Format: Dobbeltkort 10,5 x 15 cm +
hvid kuvert.
Pris: 6,75 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: DKORT/JESUS-4-10,5x15

Bestil postkort her
JESUS - GAVEKORT
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/JESUS-1-7x12

Bestil kort her

   

Billede med Jesus i bøn.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/JESUS-2-7x12

Bestil kort her

   

Divine Mercy. Billede med
Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/JESUS-4-7x12

Bestil kort her

   

Divine Mercy.
Billede med Den Barmhjertige Jesus.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 6x10,5 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Best.nr: GKORT/JESUS-OVALBL-4-6x10,5

Bestil kort her

   

Divine Mercy.
Billede med Den Barmhjertige Jesus.
Let bølgede sider og kanter på nubret papir med antik udseende.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 6x10,5 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Best.nr: GKORT/JESUS-OVALANT-4-6x10,5

Bestil kort her

JESUS - SMÅKORT
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 4,7 x 7,5 cm
Pris: 1,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: SKORT/JESUS-1-7x12

Bestil kort her

   
Jesuskort (efter Jesu ligklæde).
Farve: Brun/hvid
Bagside: Hvid bagside
Format: 5,2 x 7,8 cm incl. undertekst
Med afrundede hjørner
Pris: 1,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: SKORT/JESUS-1B-5,2x7,8
Bestil kort her
STICKERS (18 stk/ARK)
KLISTERMÆRKER

Fra Jesu ligklæde. Jesu ansigt.
Farve: Brun/hvid
Type: Ark med klistermærker
Format: 2 x 3 cm med 18 stk på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/LIGKLÆDE-890/18-2x3
Bestil klistermærker her

   

Den Barmhjertige Jesus. Divine Mercy.
Billedet er fra de anerkendte Jesus åbenbaringer til Sankt Faustina.
Farve: Brun/hvid
Type: Ark med klistermærker
Format: 2 x 3 cm med 18 stk på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/DIVMERCY-33/18-2x3
Bestil klistermærker her

   

Jomfru Maria billede fra Medjugorje.
Farve: 4-farvetryk.
Type: Ark med klistermærker
Format: 2 x 3 cm med 18 stk på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
I restordre
Bestillingsnr: KLIST/MARIA-34/18-2x3
Bestil klistermærker her

   

Engle. 2 forskellige motiver.
Farve: 4-farvetryk.
Type: Ark med klistermærker
Format: 36 stk mærkater på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/ENGLE-36
Bestil klistermærker her

   

Den Hellige familie med Jesusbarnet
Farve: 4-farvetryk.
Type: Ark med klistermærker
Format: 9 stk mærkater på et ark
Pris: 6,00 kr per ark.
På lager.
Bestillingsnr: KLIST/HELFAM-25
Bestil klistermærker her

   
 

Vi vil de kommende 2 dage lægge flere typer mærkater ud på siden herunder flere med Jesu fødsel samt motiver med Jesus og Jomfru Maria.

Postkort PKORT/ENGEL-2-10,5x15 kan også fås som klistermærke med 18 mærkater på et ark.

JOMFRU MARIA
Gavekort og postkort

Jomfru Maria som barn med sin mor
Sankt Anna.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/MARIABARN-7x12
Bestil kort her

   

Jomfru Maria af Karmel.
Jomfru Maria med Jesusbarnet, hvor de hver især bærer det brune skapular.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
GKORT/MARIASKAPULAR-1-7x12
Bestil kort her

   

Jomfru Maria af Karmel.
Jomfru Maria med Jesusbarnet, hvor de hver især bærer det brune skapular.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 6 x 10,5 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
GKORT/MARIASKAPULAR-2-6x10,5
Bestil kort her

   

Jomfru Maria med barn.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Postkort 10,5 x 15 cm
Format: 10,5x15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/MARIA-MATER-3-10,5x15
Bestil kort her

Kan også købes opsat på træramme til ophæng.

DEN HELLIGE FAMILIE
Postkort

Jomfru Maria og Sankt Josef med Jesusbarnet.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Postkort 10,5 x 15 cm
Format: 10,5x15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/HELLIG-FAMILIE-1-10,5x15
Bestil kort her

   

Jomfru Maria og Sankt Josef med Jesusbarnet.
Med guldstænk i billede.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Postkort 10,5 x 15 cm
Format: 10,5x15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr:
PKORT/HELLIG-FAMILIE-2-10,5x15
Bestil kort her

Kan også købes som bogmærke og magnet.

HELGENER
Postkort

Sankt Therese med roser
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/THERESE-1-10,5x15
Bestil postkort her
   
Pater Pio - Sideportræt
Farve: Brun/hvid
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/PIO-1B-10,5x15
Bestil postkort her
   
Pater Pio - Portræt
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/PIO-2-10,5x15
Bestil postkort her
2 børn med skytsengel på bro.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: GKORT/ENGEL-7x12
Bestil kort her
   
2 børn med skytsengel på bro.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/ENGEL-10x15
Bestil kort her
   
2 børn med skytsengel på bro.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Med postkort design
Format: Postkort 10,5 x 15 cm
Pris: 3,00 kr per stk
På lager.
Bestillingsnr: PKORT/ENGEL-2-10,5x15
Bestil kort her
ANDAGT OG FASTE
Gavekort
Kande med vand / vin og vedlagt brød.
Farve: 4-farve tryk
Bagside: Hvid bagside
Format: 7 x 12 cm
Pris: 2,00 kr per stk
På lager.
Bestil.nr: GKORT/BROEDVAND-1-10,5x15
Bestil kort her
   
  Vi har mange flere forskellige kort på lager og i mange forskellige størrelser.
Alle kort vil senere blive vist på selvstændige sider.

Vi har mange kristne julekort, både som enkeltkort og som dobbeltkort med kuvert.

Kontakt til Profeti:

Telefonisk: 86277058
Bedst mellem kl. 18 og 20 eller på
E-mail: mail@profeti.dk